Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2008, 15:12   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gülhan bronz şansını kaçırdı!

2008 Pekin'de brınz madalya şansı devam eden Ahmet Gülhan Güney Koreli rakibine takıldı...

Click the image to open in full size.

74 kiloda Rus Bouvaisa Saitiev ile yaptığı ikinci tur müsabakasını kaybeden Ahmet Gülhan'ın repesajdaki bronz madalya mücadelesi Güney Koreli Byung Kwan Cho'ya takıldı.

74 kiloda mücadele eden Serbest Güreş Milli Takımı'nın kaptanı Ahmet Gülhan, ilk turda İran asıllı Avustralyalı Ali Abdo'yu 1-0 ve 2-0'lık periyot skorlarıyla zorlanmadan 2-0 yenmeyi başardı.

İkinci turda Rusya'nın 6 Avrupa, 6 dünya ve 2 olimpiyat şampiyonluğu bulunan ünlü güreşçisi Bouvaisa Saitiev ile karşılaşan Ahmet Gülhan, güçlü rakibi karşısında başabaş bir mücadele sergilemesine karşın, her iki periyotun son saniyelerinde verdiği puanlarla mağlup olmaktan kurtulamadı. Rus güreşçi 1-0 ve 4-0'lık periyot skorlarıyla minderden 2-0 galip ayrıldı.

Rus Bouvaisa Saitiev'in bu sıklette finale yükselmesiyle, Ahmet Gülhan da bronz madalya için repesajda mücadele etme şansını yakaladı.

Ahmet Gülhan, akşam seansında çıktığı repesajdaki ilk müsabakasında Güney Koreli Byung Kwan Cho'ya mağlup oldu. Rakibi karşısında ilk periyodu 1-0 kazanan Gülhan, ikinci periyodu 2-0, son periyodu da 2-1 kaybedince minderden 2-1 yenik ayrıldı ve oyunlardan elendi.

Bu arada, serbest güreş müsabakalarının son gününde mücadele edecek Türk sporcuların rakipleri belli oldu.

Perşembe günü mindere çıkacak Milli Takım sporcularının üçü de ilk turu maç yapmadan geçerken, 84 kiloda Serhat Balcı ikinci turda Kanadalı Travis Cross, 96 kiloda Hakan Koç Alman Stefan Kehrer, 120 kiloda Aydın Polatçı ise Ukraynalı Ivan Ishchenko ile karşılaşacak.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla