Alıntı:
mertsunter´isimli üyeden Alıntı
Herkesin yazısından bir cumle alıyorsun. Uzerinden felsefe yapıp, kendinin bos biri olmadıgını kanıtladıktan sonra mantıksız fikirlerini guzel cumlelerle ve buyuk harflerle herkesin gozune sokmaya calısıyorsun.. Sana laf anlatmıyorum zaten.. Sadece sana cevap verip genel bi dusunceyi savunuyorum. Benim dusuncem sudur bi daha oku belki anlarsın. Diyorum ki, 5 yıldır sampiyon olamamak benide rahatsız ediyor, yonetimdende cok memnun degilim ama hatırlatmak istiyorumki su an ligin baslamasına 1 hafta var.. İstifa uzerine konusmak son derece anlamsız cunku zamanı degil. Gercek besiktaslıya yakısan takımı sonuna kadar desteklemektir. Ne guzel yazmıssın bak 20 yıldır maclara gidiyorum diye.... Cok guzel 1 sene beklicez ve hep beraber bakıcaz duruma gore... Yine basarısız olursak burda belki hep beraber imza kampanyası baslatırız sorumlular icin.. İlk imzayıda ben veririm o zaman. Ama su an destek zamanıdır.. Herkesin sana fenerli misin diye tepki vermesinin sebebide cok acık... Burda kimse kimseyi tanımıyor... Sen cok fanatik bi fener taraftarı olsan ve besiktas taraftarını galyana getirmeye calıssan ancak bu yorumları yaparsın... Guzel ve uzun cumle kurmak ana fikrinin dogru oldugunuda gostermez. Bi kere mantaliten yanlıs... Aslında senin yazılarına cok uzun cevaplarada gerek yoktu ... Bu yasına gelene kadar ogrenmis olman lazım. Ne derler: DERE GECERKEN, AT DEGİSTİRİLMEZ... Burdaki insanların tepkiside yaptıgınız elestirinin zamansızlıgına!!! Benim yazımı dikkatli oku ve ne dedigimi anlamaya calıs... Mantıksız fikirler uzerinden felsefe yapmayıda bırak!!!!! |
Ben her cevaba mümkün olduğunca kibar cevaplar vermeye çalıştıkça sadece Beşiktaşla ilgili görüşlerimi yazdıkça sen terbiyesizleşip işi şahsi saldırıya dönüştürüyorsun Mert sunter kardeşim.
Sana göre benim fikirlerim mantıksız bana göre senin fikirlerin mantıksız. okuduğunu bile anlamıyorsun , ben dereyi geçerken at değiştirelim demedim. Ertuğrulu gönderelim diyen ben değilim , konuyu açan arkadaş. ben başka şeyi eleştirdim. Ben kendi fikirlerimi söyledim , sana laf anlatmak gibi bir derdimde yoktu , benim yorumumun üzerine sen yorum yazdın. Neyse daha fazla uzatmak niyetinde değilim , Sen kendi işine bak , milletin yazdığı yorumlar üzerinden kişisel salsırı yapmayı bırak