Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2008, 09:02   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Sağlam'ın 3 bankosu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezon için tüm planlarını bu üçlü üzerine kurdu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın bütün planlarını Cisse- Uğur- Delgado üçlüsü üzerine kurduğu bildirildi. Sağlam, oyuncularına “Bu takımda kimsenin forması garanti değil” uyarısını yaptı.
Deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçıyla lige iyi bir giriş yapmak isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın, bütün planlarını Cisse-Uğur-Delgado üçlüsüne göre kurduğu öğrenildi.
Hazırlık kampları döneminde oynanan maçlarda da bü üçlüyü sürekli deneyen Sağlam’ın, ligin ilk maçı olan Antalyaspor karşısında da bu ekibe orta sahada şans vereceği vurgulandı.
İleride tek forvetle oynamayı düşünen Ertuğrul Sağlam’ın bu üç isme alternatif olarak ise Serdar Kurtuluş-Mehmet Sedef-Serdar Özkan üçlüsünü belirlediği öğrenildi.
Öte yandan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın futbolcularıyla yaptığı toplantılarda, “Bu takımda hiç kimsenin forması garanti değil. Basında çıkan şu oynayacak, bu oynamayacak gibi haberler sizi olumsuzluğa sürüklemesin” diye konuştuğu belirtildi.
Sağlam’ın basında Nobre’nin Türk olması nedeniyle ilk on birdeki şansının daha yüksek olacağı yönündeki haberler nedeniyle futbolcularına bu yönde uyarılarda bulunduğu vurgulandı. Ertuğrul Sağlam’ın sakatlıktan yeni çıkan Zapotocny’i yedek soyundurarak forvet hattını daha değişik kurabileceği öğrenildi.
Taktik prova
Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dün akşam yaptığı taktik idmanıyla çalışmalarına devam etti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenmana milli takım kamplarında bulunan Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tello ve Holosko ile bağırsak enfeksiyonu geçiren Seric katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışması yapan siyah - beyazlı oyuncular daha sonra dar alanda çift kale maç ile günü tamamladılar.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla