12-07-2006, 17:01
|
#68 |
| Banned
Tecrübe Puanı: 0   | Alıntı: | bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Bu maclarda cok iyi oynadigi soylenemez, gol atmistir o ayri, zaten bir forvetin de gorevi bu. Ben Ibo Akin'in topu alip 2-3 kisiye calim atip kafasini kaldirdigini hic gormedim, ne zaman topla oynamaya kalksa ya kaptiriyor ya eziyor, sanki top ayagina yakismiyor. Ona karsin frikikleri ve sutlari cok iyi, o yuzden zaten bence 10 numara olarak oynamalidir. Ayrica bana Besiktasliligi ogretmeye kalkma, o taraftar gerektiginde mucadele eden Adem Dursun ve Youla'ya da kufur etti, yani her mucadele edeni koruyacagiz diye birsey yok. Kaliteliysen kalirsin, yetersizsen gidersin, bu kadar basit, demogoji yapmaya gerek yok. | Beşiktaş taraftarının affetmeyeceği oyuncular: 1)ZALAD---ŞAMPİYONLUĞU G.SARAY'A SATMIŞTIR. 2)TÜMER METİN---KENDİSİNİ VE BJK'Yİ PARA KARŞILIĞINDA SATMIŞTIR. 3)SOULEYMANE YOULA---BÜYÜK BJK TARAFTARINA FB TARAFTARINI ÖRNEK GÖSTERMİŞTİR. 4)ADEM DURSUN---TARAFTARA KÜFÜR ETMİŞ VE G.ANTEP'E GİTTİĞİNDE FB'Lİ FUTBOLCULARIN PEŞİNDEN KOŞUP FORMALARINI İSTEMİŞTİR. 5)ALPAY---KENDİSİNİ YARATAN KULÜBE YAPMADIĞI SAYGISIZLIK KALMAMIŞ VE BİZİ 500 MİLYAR İÇİN SATMIŞTIR. BU FUTBOLCULAR KİŞİLİKLERİ ZAYIF VE SATILIK İNSANLARDIR.BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI VE CAMİASI ASLA BU OYUNCULARI AFFETMEYECEKTİR...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ |
| |