Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 09:02   #1
gnber'K'artal
 
gnber'K'artal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation dubaililerin prensi serdar özkan

Şili Milli Takımı’nda forma giyen Valdivia için İzmit İsmetpaşa Stadı’ndaki maça gelen Al Ain Sport and Cultural Club CEO’su Dr.Khalid M.Abdullah ve menajer Rachuid Taoussi, Serdar Özkan’a hayran kaldı.

İZMİT
İsmetpaşa Stadı’nda oynanan Türkiye-Şili maçını şeref tribününden izleyen iki önemli konuk vardı. Dubai takımlarından Al Ain Sport and Cultural Club’ın CEO’su Dr.Khalid M.Abdullah ve menajer Rachuid Taoussi, ay yıldızlı ekibin Şili’yi 1-0 yendiği maçta millilerimizi göz hapsine alırken içlerinden birine hayran kaldılar. Dubai kulübünün yöneticisi ve menajeri, Beşiktaş’ın genç yıldızı Serdar Özkan’ı çok beğendiklerini ve transfer etmek istediklerini belirttiler.

Takımın Alman teknik adam Schaeffer’in Şili Milli Takımı’nda 10 numarayla görev yapan Valdivia’yı istediğini, bu oyuncu için maça geldiklerini belirten Khalid M.Abdullah, "Ancak biz Serdar’ı çok beğendik" dedi. Maç bitiminde Serdar Özkan’ı bekleyen Khalid M.Abdullah ve Rachuid Taussi, genç yıldıza, "Biz, futbolu bırakma noktasına gelen yıldızlar yerine genç ve gelecek vaadeden isimleri transfer etmek istiyoruz. Seni çok beğendik.. Maddi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Dubai’ye gelmek ister misin?" diye sordular.

Kulübüm de kazanmalı

Beşiktaş’la 2010 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Serdar Özkan ise, "Kulübümün menfaatlerine uyarsa kabul edebilirim. Ben, Beşiktaş’ta yetiştim ve siyah beyazlı kulübe çok şey borçluyum. Borcumu para kazandırarak ödemek isterim" diye konuştu.

Türkiye’de çok önemli oyuncular bulunduğuna değinen Al Ain Sport and Cultural Club CEO’su Dr.Khalid M.Abdullah, "Orta Doğu’da futbolu sevdirmek için geçmişte, futbol hayatının sonuna gelmiş yıldızları getirmiş ve tribünleri doldurmuştuk. Artık bilinçli ve olgun taraftar kitleleri var. Bize menajerler Hakan Şükür’ü sordular. Biz onu ancak takıma antrenör olarak alabiliriz.

Sürekli takip ediyoruz

Teknik anlamda golcüleri ve gelecekteki forvetleri yetiştirmesi için ondan yararlanabiliriz. Futbolcu olarak asla teklifte bulunmayız. Şili Milli Takımı’nın gelecekteki yıldızı Valdivia ile her konuda anlaştık. Yeni yıldızlar yetiştirmek için kolları sıvadık. Türk Milli Takımı’nı da uzun süredir takip ediyoruz. Sadece bizim kulüp değil diğer kulüpler de Arda Turan, Semih, Servet Çetin, Ayhan gibi oyuncuları izliyorlar. Serdar Özkan’ı çok beğendik. Kendisini araştırıyoruz. Futbol dışında genel karakteri ve uyum sorununu da inceliyoruz" dedi.
__________________
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.
gnber'K'artal Ofline   Alıntı ile Cevapla