Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 09:51   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Büyük takımın bahanesi olmaz'

'Büyük takımın bahanesi olmaz'

Click the image to open in full size.



Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Lig´de yeni sezonun ilk karşılaşması öncesinde FANATİK´e konuştu."Antalya sıcak olacak, biliyoruz... Ancak Beşiktaş büyük bir takım ve bu tip sıkıntılar bizim için bahane değil"
Herkes umutla bekliyor
Yapılan transferler ve yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarında alınan başarılı sonuçlar, Beşiktaş camiasını gelecek için umutlandırdı. Siyah-Beyazlılar’ın genç çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam, Süper Lig’in ilk haftasındaki Antalyaspor maçı öncesinde FANATİK’e konuştu... “Verimli bir hazırlık dönemi geçirdik, sergilediğimiz performans bizi gelecek için umutlandırdı. Oyuncularımın tatilde kendilerini hazır tutmaları, bu görüntünün oluşmasını sağladı...”

‘Henüz karar vermedim’
“Antalyaspor maçı bizim için önem taşıyor. Hazırlık kampında düşündüğümüz ve olumlu sonuç veren sistemle devam edeceğiz. Çift ön libero ve tek forvetle sahadaki yerimizi alacağız. Nobre de, Bobo da formda... Hafta içinde yapacağımız antrenmanlarda kadromuza karar vereceğiz. Ayrıca bilindiği gibi bazı futbolcularımızın sakatlığı bulunuyor. Sahaya çıkacak kadromuzu belirlerken, 6+2 yabancı kısıtlaması da tercihlerimizi etkileyecek...”

İdmanlar, maça göre
“Antalya'da bizi sıcak bir hava bekliyor. Ayrıca Süper Lig’e tekrar yükselen Antalya kentinin de futbola bir özlemi var... Biz sıcak havaya ayak uydurmak için, antrenmanlarımızı akşam saatlerinde yapıyoruz. İstanbul’daki nem oranı da göz önüne alındığında akşam 18.00’deki çalışmalarımızdaki sıcaklık, Antalya’da maçın oynanacağı saatle aynı düzeyde... Ancak biz Beşiktaş’ız. Böylesine büyük bir takım için sıcak hava bahane olmamalı...”

‘Gordon’a gelince...’
“Trasferlerimizden genel olarak memnunuz. Ancak önümüzde bir Gordon Schildenfeld engeli var. Bu futbolcuyu kadromuzda düşünmüyoruz ve yolları ayırmanın çarelerini arıyoruz. Bir şekilde bu olayın bizim için olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz. Bu doğrultuda Anthony Seric’ten de faydalanacağız ve kadromuzda derinlik oluşacak. Şu anda görüşmeler sürüyor ve en kısa sürede sıkıntıyı gidereceğimize inanıyorum.”

Alican ESENCİ
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla