Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 09:58   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İspanyollar'ın hedefi 'Toraman'

İspanyollar'ın hedefi 'Toraman'

Click the image to open in full size.



Kadro dışı kaldı, satış listesine kondu ancak değeri hiç düşmedi... Daha önce İbrahim Toraman´ı kiralamak isteyen Osasuna, Beşiktaş´ın kapısını bir kez daha çaldı: 3 milyon Euro.
Yönetim geri çevirmişti
İbrahim Üzülmez ile kavgası sonrasında satış listesine konulan İbrahim Toraman’ın ismi, birçok kulüp ile anılmıştı. Kendisine teklifler geldiğini doğrulayan yıldız futbolcu, “Herşeye rağmen kulübümde kalmak istiyorum” diyerek önerileri geri çevirdiğini belirtmişti. Milli oyuncuyu kiralamak isteyen Osasuna’nın teklifini geri çeviren Beşiktaş Yönetimi, Toraman ile Üzülmez’i affetmişti. Hazırlık kampında takımından ayrı kalmasına rağmen, İbrahim’e teklifler gelmeye devam ediyor.

Sağlam’dan rapor istendi
Savunmasında sıkıntı yaşayan İspanya’nın Osasuna kulübü, İbrahim Toraman için Beşiktaş’a bir öneri daha yaptı. Osasuna’nın yıldız futbolcu karşılığında 3 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Bu sezon kesin olarak şampiyonluğu hedefleyen Kara Kartallar ise, İbrahim Toraman’ı göndermeye sıcak bakmıyor. Teknik heyetten de bu konuda rapor isteyen Siyah-Beyazlılar, ancak teklifin 5-6 milyon Euro’ya yükselmesi durumunda ise İbrahim Toraman’la yolları ayırabilir.

Başkan, hoca, menacer, “Kesinlikle dönemezler” derken İbrahim?Toraman ayrılmak istemediğini ısrarla dile getirdi ve Beşiktaş’ta kaldı. Dönüşünden sonraki ilk maçında Lankeran filelerini havalandıran Toraman’ın da teklife sıcak bakmadığı biliniyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla