Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 10:00   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rüyada gibiyim

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Rüyada gibiyim
Kupasını alırken camiaya umut dağıtan kaptan: Beşiktaş'ın kaptanı olmak müthiş bir olay. Şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok.


Beşiktaş gazetesi tarafından 'yılın futbolcusu' seçilen Delgado'nun ayakları yerden kesildi... 2007-08 sezonunda oynanan altı maçta spor yazarlarından en çok oy alarak bu unvanı kazanan Arjantinli yıldız, gazetenin imtiyaz sahibi İsmail Baştuğ'un takdim ettiği kupayı kaldırırken, camiaya umut dağıttı... Kendisine verilen değere layık olmak için elinden geleni yapacağını vurgulayan çiçeği burnunda kaptan, "Şu an rüyada gibiyim" ifadesini kullandı.

SERGEN VE BOBO...
Kendisine güvenenleri asla mahçup etmeyeceğini vurgulayan Delgado, sözlerini şöyle sürdürdü: "Taraftarımıza şampiyonluk sevinci yaşatmak için el ele vermiş durumdayız. Bütünlük içinde hedefe koşacağız. Beşiktaş gibi bir takımın kaptanı olmak benim için ayrı bir onur kaynağı." Değerlendirmede tangocuyu; Bobo, Tello, Holosko ve Serdar Özkan izlerken birincilik onurunu daha önce Bobo ve Sergen Yalçın da yaşamıştı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla