Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 13:30   #1
ilkeres26
Eskişehirli_Kartal
 
ilkeres26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Beşiktaş'ta satılan kombine bilet sayısı 7500'ü buldu

Beşiktaş'ta satılan kombine bilet sayısı 7500'ü buldu



Beşiktaş’ta, 2008-2009 sezonunda iç sahadaki maçların hangi statta oynanacağının uzun süre belli olmaması nedeniyle durgun geçen kombine bilet satışları adeta patlama yaptı.
Uzun süre 2500 civarında seyreden kombine bilet satışı, yönetiminin BJK İnönü Stadı’nın yeniden yapımının bu sezon için ertelendiğini açıklamasının ardından hızlandı ve 7500’ü buldu. Kulüp asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, dün akşam itibariyle 7500 kombine sayısına ulaştıklarını belirterek, "İç saha maçlarımızı BJK İnönü Stadı’nda oynayacağımızı açıkladıktan sonra kombine satışlarımız arttı. Dün akşam 7500 sayısını bulduk. Kalan iki günde de 9000’e ulaşacağımızı düşünüyorum. Bizim taraftarlarımız son güne yüklenir. Kombine satışında belirlediğimiz hedefimize ulaştık" dedi.
Soğancıoğlu, şu an itibariyle kombine bilet satışından 8 milyon YTL gelir elde ettiklerini de belirterek, "Aslında biz tüm stadın kombine olarak dolmasını isteriz. Ancak Beşiktaş taraftarı biletini alıp maçlara gelecektir. Bu konuda problem yaşamayız" ifadesini kullandı.

"İYİ BİR TAKIM KURDUK"
Bu sezon iyi bir takım kurduklarını vurgulayan asbaşkan Soğancıoğlu, teknik heyetin tüm isteklerini yerine getirdiklerini söyledi.
Ertunç Soğancıoğlu, takımdaki eksikleri kapattıklarını kaydederek, "Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...atladı!&ver=50
__________________
Click the image to open in full size.
1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN
ilkeres26 Ofline   Alıntı ile Cevapla