Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 17:07   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Halkbank'tan Bağ-Kur borçlusuna müjde





Halkbank'ın, 'Bağ-Kur Emeklilik Kredisi'ne başvuru süresini uzattığı bildirildi.

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın, prim borçları nedeniyle emeklilik maaşı bağlanamayan Bağ-Kurlulara özel hazırladığı ''Bağ-Kur Emeklilik Kredisi'' için Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile protokol imzaladığı belirtildi.

Prim borçlarının kapatılması için 8 Eylül 2008'e kadar SGK'ya başvurmaları gereken Bağ-Kurluların, Halkbank'tan kredi taleplerini başvuru tarihinden itibaren bir ay içinde yapabildikleri kaydedildi.

İlk taksiti 2 ay ertelenebilen kredinin, aylık yüzde 1,67 faiz oranı ile kefilsiz olarak kullanıldığı ve aylık faiz oranının, 1-12 ay vadede yüzde 1,67, 13-36 ay vadede yüzde 1,72, 36-60 ay vadede yüzde 1,75 olduğu ve gerekli durumlarda vadenin 84 aya kadar uzatılabildiği aktarıldı.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, konuya ilişkin değerlendirmesinde, şunları kaydetti:

''Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzaladığımız protokol kapsamında hizmete sunduğumuz Bağ-Kur Emeklilik Kredisi çok ilgi gördü. Prim borcu ödemeleri için başvuru süresinin 8 Eylül 2008 tarihine kadar uzatılmasıyla birlikte bankamıza gelen kredi taleplerinin daha da artacağını düşünüyoruz. Amacımız, zengin bireysel kredi ürünlerimizle ihtiyaç duydukları an müşterilerimizin yanında olmak ve onların hayatını kolaylaştırmak.''
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla