Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2008, 13:12   #11
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Seyyah : Metin iyi geceler, hala uyumayacak mısın ?

Metin : İyi geceler Seyyah, hayır düşünmüyorum uyumayı da sen neden yatmadın ki dinlenseydin….

Seyyah : Benimde pek uykum yok o yüzden yatamadım… Sen gerçekten iyi misin ? Bir problem mi var ?

Metin : Doğrusunu söylemek gerekirse neyin olup olmadığını bile bilmiyorum ….

Seyyah : Nasıl yani ?

Metin : Bugün yaşadıklarımızı düşündüm de sanki verilmiş bir mesaj varmış gibi geliyor bana… Ne olduğunu çözemiyorum ama…

Seyyah : Bir çeşit his gibi mi ?

Metin : Evet, öyle de denilebilir… Bu adaya düştüğümüzden beri 3. kez ölümle burun buruna geldim… Ve her gün yeni şeyler başımıza geliyor… Yarın hangimize ne olacağımızı bile bilmiyoruz … Kendi adıma yapmam gereken bir şeyler olduğunu hissediyorum ama ne olduğunu bilmemek hem canımı sıkıyor hem de heyecanlandırıyor…

Seyyah : Değişiyor ve büyüyorsun Metin…

Metin : Ne gibi….

Seyyah : Yanılıyorsam düzelt lütfen… Genelde her şeye eğlence olarak bakan bir yanın var sanırım… Ve o yüzden hayatı basit algılıyorsun ki bende öyle… Sen dediğin gibi 3. kez hayatını kaybetme durumuyla karşı karşıya kaldığın için bu yaşadıklarının verdiği ağırlığı bir yandan kaldırmaya çalışırken bir yandan da sorumlulukların olduğunu düşünmeye başladın …

Metin : Eeee…

Seyyah : Burada yaş ve tecrübe olarak bir çok kişiden küçüğüz… O yüzden hayata bakış açın zamanla gelişecektir, hele ki böyle bir ortamda sevdiklerimizden uzağa düşmenin ve belki de bir daha maalesef ailelerimizi arkadaşlarımızı okulumuzu her şeyimizi kaybetmekle karşı karşıya olduğumuz için buna kendini nasıl hazırlayabileceğini bilmiyorsun …. Yanılıyor muyum ?

Metin : Daha iyi anlatamazdın… Sana nasıl teşekkür edebilirim bilmiyorum… Gerçekten çok iyi geldi sohbetin…. İyi ki aramızdasın…. JJ

Seyyah : Seninle konuşmak benim için bir zevktir… Yardım edebildiysem de ne mutlu bana… İyi ki sende bizimlesin… Havada biraz soğudu mu ne ?
Metin : Evet bu saatlerde hava hep serinliyor zaten… Üzerinde ki ince eşofman üzerini çıkarıp Seyyah’a uzatır…

Seyyah : Metin hiç gerek yok , üzerine giy lütfen… Üşütüp hasta olmanı istemiyorum…

Metin : Merak etme ben iyiyim böyle inan hiç üşümüyorum… Sen giy lütfen…

Seyyah : Peki teşekkür ederim canım…

Metin : Yaptıklarının yanında bir hiç…

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla