Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2008, 13:13   #12
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Seyyah metinin verdiği eşofman üstünü giyer ve ; İçinde kayboldum ben bunun yaa JJ

Metin : Olsun en azından üşümezsin artık… Gece ne kadar güzel değil mi ?

Seyyah : Evet gerçekten harika… Saf temiz ve romantik… Şafak vakti güneşin doğuşunu izlemeye var mısın ?

Metin : Vay J Pek şairane bir konuşma oldu… Sen gizli bir romantik misin yoksa ? Ama bana uyar… Uyumayacağımı söylemiştim…

Seyyah : Ben evdeyken bir çok gece kalkıp şiirler yazardım güneşin doğuşunu izleyerek… Bana acayip bir ilham verir güneşin doğuşu…

Metin : Gerçekten mi ? Senin süper biri olduğunu söyleyen oldu mu hiç ?

Seyyah : Evet şimdi oldu JJ

Metin : JJJ Hadi gel birlikte biraz sahilde yürüyelim istersen…?

Seyyah : Bugün aldığın onca mesaja rağmen buna emin misin ?

Metin : Ben o mesajı seninle bulmak istiyorum belki …. JJ

Seyyah : Peki nasıl istersen… Gerçi hayır diyebileceğim bir teklif değildi itiraf etmek gerekirse…

Metin : (Seyyaha kalkması için kolunu uzatarak) hadi o zaman kalkalım…

Seyyah : Peki efendim nasıl isterseniz

Metin’in içinde tuhaf duygular oluşmaya başlamıştı Seyyah’a karşı… Yoksa yaşadığı şeylerin ona anlatmaya çalıştığı şey bu muydu ? Acaba elini tutmak istese karşı çıkar mıydı ?

Seyyah ise Metin’e karşı aslında boş değildi… Kurtulduğundan bu yana gizliden gizliye Metin’i takip ediyor içten içe Metin’e karşı bir şeyler hissediyordu… Ama Metin’in kendisine karşı herhangi bir duygu besleyip beslemediğini bilmiyordu…. Birden Metin sanki korkarak elini kendisine uzatır gibi olduğunu gördü… Bir yandan korkuyor bir yandan da hadi be elimi tut dercesine haykırmak istiyordu…

Metin ise en sonunda bütün cesaretini toparlayıp ne olursa olsun dercesine Seyyah’ın narin ellerini tutar ve ikili o an göz göze gelirler… Seyyah Metin’in ilk hareketinin ürkekliğinden etkilenmiş ve korktuğunu hissetmiş gibi…

Seyyah : Elimi tutman benim için çok güzel … Korkmana da gerek yok canım elini yemem merak etme JJ

Metin : Sadece kıyma mı yaparsın JJ

Seyyah : Gıcık şey J Senin fazla şımartılmaman gerekiyor anlaşılan !!!

Metin : Kızdırdığım için özür dilerim…

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla