Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2008, 13:13   #13
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Seyyah : Tamam tamam bozulma hemen… Ama bir kızın elide de öyle hemen salıverecek gibi tutulmaz bunu öğren… İlerde işine yarayabilir…

Bunun üzerine Metin Seyyahın elini daha bir kuvvetlice tutar ve el ele dolaşmaya devam ederler…

Seyyah : Salıverecek gibi tutma dedim ama kopartacak gibi de tutmak olmaz… JJ

Metin : Sana da bir şey beğendiremiyoruz ya… Bir sıkı tut bir gevşek tut nedir bunun ayarı anlamadım ….

Seyyah : Bak canım işte böyle tut anladın mı ? Hafiften Metin’in elini gevşetmesini sağlayarak…Ve bir tavsiye daha hiçbir şeyi yaranmak için yapma kendi içinden gelmeyen hiçbir şey hiçbir anlam ifade etmez biz bayanlar için…

Metin : Anladım, özür dilerim…

Seyyah : Ay kıyamam ben sana yaa…. JJ Üzülme hemen JJ

İki taze aşıklar dile getirmeseler de çok heyecanlı durumdaydılar… Şafak sökmek üzereyken kumsala uzanmış birlikte güneşin doğuşunu izlemeye başlamışlardı.. İkisi de çok mutluydular… Ancak uykusu açılmış ve ikisini de izleyen Veysel1903 neler olduğunu anlamaya çalışıyordu… Metin ve Seyyah arasında bir şeyler mi oluyordu… İkisinin de arasında ki samimiyet içten içe kemiriyordu Veysel1903’ ü … Yoksa ada da bir aşk kavgası mı olacaktı ?

Bu haftada bu köşeden bu kadar arkadaşlar… 1 haftalık aradan sonra tekrar hep birlikte olmak çok güzel…Haftaya tekrar beraber oluncaya kadar hoşçakalın…

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla