Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2008, 14:36   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal Antalya'ya indi!

İbrahim Üzülmez ve Toraman'ın da aralarında yer aldığı 20 kişilik kafile Antalyaspor maçı için Antalya'da...

Beşiktaş, Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı Turkcell Süper Lig ilk hafta maçı için özel uçakla Antalya'ya gitti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşısında galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Takımın durumunun iyi olduğunu, Tuna ve Emre dışında eksiklerinin bulunmadığını dile getiren Sağlam, ''Takımımızın durumu iyi ve lige hazırız diyebiliriz. Antalya'da ideale yakın bir kadroyla oynayacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Lige iyi başlamamız, perşembe günü UEFA Kupası'nda oynayacağımız rövanş karşılaşması için de önemli'' diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam, iyi mücadele ederek ve iyi futbol ortaya koyarak galip gelmek istediklerini ve taraftarlarını bundan sonraki dönem için ümitlendirmeyi arzuladıklarını kaydederken, Antalya'daki sıcak hava için ise ''Büyük bir takımsak, şampiyonluğun en büyük favorilerinden biriysek dezavantajları bir şekilde bertaraf edip kendi lehimize çevirmek zorundayız. Bunu yapmamız gerekiyor'' dedi.
Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ise her şeyden önce yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını, hakem hataları, sakatlıklar ve kavgaların yaşanmamasını diledi.
Zor bir deplasmana gittiklerini vurgulayan Engin, ''Sıcak bir havanın olması bizim için dezavantaj. Kazanmaya gidiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. Beşiktaş olarak lige hazırız'' şeklinde konuştu.
Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları süren Tuna ve Emre kadroya alınmazken, Avusturya kampında kavga edip kadro dışı bırakılan, daha sonra da yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman ise 20 kişilik kadroda yer aldı.
Siyah-beyazlıların Antalya kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:
Aydın Karabulut, Ali Tandoğan, Bobo, Edouard Cisse, Ekrem Dağ, Holosko, Gökhan Zan, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Korcan Çelikay, Matias Delgado, Mert Nobre, Alvaro Tello, Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tomas Sivok, Tomas Zapotocny ve Uğur İnceman.
Antalyaspor ile Beşiktaş arasında Antalya Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, Bünyamin Gezer, Cem Satman ve Asım Yusuf Öz hakem üçlüsü yönetecek.
-BEŞİKTAŞ, ANTALYA'YA İNDİ-

Siyah-beyazlı ekibi Antalya Havalimanı'nda Antalya Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ile Beşiktaşlı taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Siyah-beyazlı kafile daha sonra Talya Otel'e gitti.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla