Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 02:47   #12
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal
 
once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bide şu var abicim bu eleştirenlerden çoğu diyorduki solda Tello-Aydın ikilisi oynasın şimdide diyolarki geride Tello mu oynar.

Neyse maça gelcek olursak ben takımı çok beğendim. 2-0 olduğunda bile galip geleceğimizden emindim çünkü oynayan ve hakeden taraf bizdik saçma sapan iki hatadan dolayı kalemizde golü gördük.Ama o sıcak havaya o zemine rağmen futbolcularımız hiç yılmadı saldırdı saldırdı ve emeklerinin karşılığını mükemmel şekilde aldılar. Ama bazılarına bu bile yetmiyor işte.. Onlarada sadece yazık diyorum. Futbolcularımıza saygınız olsun biraz 95 dakika boyunca o sıcağa rağmen sahanın heryerinde savaştılar koştular. Ben bu oyuncuların önünde saygıyla eğilmekten başka bişey yapmam.

evet ayni dedigin gibi daha oncede tello geride aydin onunde oynasin diyorlardi cok biliyorlarya bu arkadaslar herbiri spor akademisini bitirip td lik diplomasi almis insanlar o yuzden neyse bende begendim ama millet ligin ilk macinda ne bekliyordu onu anlamadim birtek gokhan zan ya ben taktim bu cocuga yada bu cocuk harbiden futbolcu falan degil hele stoper hic degil hayatimda rakip topa vururken seyreden baska bir stoper gormedim zapo sivok ikilisi ile ciksaydik bence o gollerin 2 side olmazdi zapo sakat herhalde ve holosko gerci muhtesem bi orta kesti ama hic begenmedim tamam sag acik oyuncusu olmayabilir ama mucadelede etmedi kosamiyordu sanki sakatlik falan olabilirmi acaba
__________________
Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla