Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 09:45   #42
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hayatımda o kadar maç izledim.. O kadar maça gittim. Bu kadar rezil bi taraftar topluluğuna rastlamadım.. İnsan saygı duruşunda kapar çenesini hiç değilse.Maça gelince Beşiktaş geçen seneden farklı bi görüntü vermedi bana. Açıkcası ben daha düzgün bi takım bekliordum.. Ama zemin ve hava koşulları çok zorladı takımı. Bunun etkisi büyük..Rakibin forvetleri Gökhan'ı hoşaf etti resmen.Ertuğrul Hoca Serdarı oyuna almakla iyi etti.Serdar bu sezon en büyük kozlarımızdan biri olacak. Ben takım hakkındaki net fikrimi içerdeki ilk lig maçından sonra vericem. Dünkü takımı pek beğenmedim hernekadar maçı çevirseler de..

Oyuncuları değerlendirecek olursak;

Sivok savunmaya iyi oturmuş. Gökhan bu oyunuyla Bank Asya'da bile oynayamaz..Serdar Kurtulus sag bek oynamali.Cisse çift ö.liberolu sistemde iş yapmaz..Tello solbekte çok açık veriyor.Delgado'ya bi farklılık gelmiş daha bi olgun gördüm bu sezon.Bobo aynı Bobo; en büyük gol umudumuz..Holosko her zaman böyle kötü oynamaz.Nobre Bu lig için çok büyük bir yıldız..Aydin taktik gereği değiştirildi kötü oynadığından değil.Rüştü güven verdi..