Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 09:45   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam uyandı, Kartal havalandı Sanlı Sarıalioğlu

Sıcak Antalyasporlu futbolcular için geçerli değil mi? Futbolda mazeretler karın doyurmaz. Koşullar ne olursa olsun, koşacaksın, mücadele edeceksin. İlk 10 dakikada Antalyaspor'un iki net pozisyonu ve bir golü var. Kartal sanki Antalya'ya turistik geziye gelmiş. Antalya bir tokat atıyor, Kartal diğer yanağını da çeviriyor. Dünya umurlarında değil. Beyler ter idmanı yapıyorlar. Resmen yürüyorlar. Daha ligin ilk maçı. Böylesine bir vurdum duymazlık olur mu? Kötü oyun da bir noktaya kadar kabul edilir.
En çok Aydın garibime gitti. Gencecik çocuk topla buluşmak istemiyor, toptan kaçıyor. Ertuğrul hoca, Aydın'a haklı olarak 36 dakikadan fazla tahammül edemedi. Aslında ilk yarıda takımın tümünü değiştirmek işin en doğrusuydu. Ruhunu yitirmiş bir futbolcular topluluğu vardı sahada.
Sağlam'ın inatları da beni sinirlendirmeye başladı. Bin kez yazdım. 4-2-3-1 ile bu kervan yürümez. Sen Beşiktaşsın. Çift ön libero da ne oluyor. Sağ çizgiye yapıştırdığın Holosko'nun her geçen gün eriyip gittiğini göremiyor musun? Önemli bir silahı öldürüyorsun, yok ediyorsun.
İkinci yarıda oyunu tamamen karşı kale önüne yıkmanın nedeni takımını tek ön libero-çift santrafor oynatmandı. Bu takım bu futbolcu yapısıyla tek ön libero, çif santrafordan başka bir sistemle oynayamaz.
Antalyaspor'un iki golünü de köşe atışından kazanması ilginç. Beşiktaşlı futbolcular iki golde de sinema seyircisi gibiydiler. Tek eksikleri gollerden sonra Antalyaspor'un golcülerini alkışlamamalarıydı! Gökhan Zan, Antalyaspor'un ikinci golünü atan Serge'ye her pozisyonda çok iyi eskortluk yaptı! Adeta rakip takım oyuncusu gibiydi.
Beşiktaş, oyunun sonlarında kazandığı 3 golle sırat köprüsünden geçti. Sağlam'ın uyanması, sistemi değiştirmesi ve futbolcuların biraz kıpırdaması 3 puan için yetti de arttı bile. Sanırım Ertuğrul hoca, gereken dersi almıştır. Bu takımın ne oynaması, nasıl oynaması, kimlerle oynaması net ve gayet açık bir biçimde ortada. Kumar oynamaya gerek yok.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla