Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 09:57   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hoş olmadı Yemen Ekşioğlu

Skor için değil, ama dün Antalya’da yaşananlar hiç hoş olmadı. Futbolun dışında ne ararsanız vardı. Müsade ederseniz, önce saat 17.00’de, hangi sivri akıllının fikriyse, Antalya’nın sıcağında PAF maçı oynandı. Sadece şunu söylemek istiyorum. O sivri akıllının 5 dakika gelip, tribünde olmasını isterdim. Sonra da istiyoruz, alt yapıdan hazır ve sağlıklı oyuncular yetişsin. Evet, Antalya emniyeti de stadda büyük bir pankart açmıştı. “Bizde seyirci olmak istiyoruz” mümkün mü? Maçtan önce Beşiktaş taraftarlarının otobüslerinin taşlanmasıyla başlayan olaylar hiç hoş olmadı. Ardından Antalya tribünlerinden atılan taşlarla Yıldırım Demirören’in, yüzü yaralandı. Polis kardeşim, senin seyirci olma isteğin başka bir bahara kalmaz inşallah.
Antalya takımı, çok ama çok sıradan bir takım. Lütfen, bu cümle için özür diliyorum. Bakmayın siz 2-0’lık skora. Top Beşiktaş’ı sevse, bu skor çok daha farklı olabilirdi. Basın tribününde konuşulan tek bir şey vardı. 11 maçtır Sivok’la Zapatocny yan yana oynuyorsa ve iyi de bir uyum yakalamışsalar, maceraya lüzum yoktu.
Futbolun bir ana kaidesi vardır. O da şu; senin elinde iskeleti oluşturan diye nitelendirilen futbolcular kulübede oturmaz. Adama yer aramayacaksın. Hak eden kimse, formayı ona vereceksin. Serdar Özkan’a olduğu gibi. Dün çok dirençsiz Antalyaspor’a karşı 2-0 geriden gelip, 3 puanı alıyorsan, buna sevinmeyeceksin, nerede yanlış yapmayabilirim diyeceksin. Ama dünkü 3 puan yerine; keşke olaylar olmasaydı, daha iyi olurdu derdim.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla