Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 10:05   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Su molaları Edip Adanır

Maçın kaderini, hakemin su molaları tayin etti. İlk su molası 30. dakikada oldu, ardından Djehova ikinci golü attı. Tam Beşiktaş, oyundan düştü derken 75. dakikada ikinci su molası geldi. Bu sefer Siyah-Beyazlılar’ın lehine oldu ve durum: 3-2.
Beşiktaş’ı bu maçtan sonra yerden yere vurmamak lazım. Karşılaşmanın başında Tello, Sivok ve Gökhan Zan’ın bu kadar uyumsuz oynayacağı tahmin edilemezdi. Aydın Karabulut, Tello’ya hiç yardıma gelmedi. Sol taraf tamamen düştü. Maliyeti 100 bin Euro olan Djehova, Beşiktaş’ın sol kanadını felçe uğrattı. Birinci su molasından sonra su içmek için kenara koşan Kara Kartal ilk defa tam bir takım havasındaydı. Abdullah’ın attığı frikiği Rüştü çıkardı. Yine Abdullah’ın kornerinde Serge durumu 2-0 yaptı. Beşiktaş’ta değişen fazla bir şey yok. Sivok-Gökhan Zan uyumsuzluğu bu karşılaşmada affedilebilir. Ancak Beşiktaş’ın karşısına her zaman Antalyaspor gibi, son derece tecrübesiz bir takım çıkmaz. Skor 2-0 iken, Djehova yakaladığı gol pozisyonunu Rüştü çıkarmasaydı, Beşiktaş’ın bu maçı 3-0’dan çevirmesi zor olurdu.
Son olarak, bu hava şartlarında 2-0’dan karşılaşmayı çeviren Beşiktaş’ı kutlamak gerek. En az 3-5 maç daha Siyah-Beyazlılar’ın uyum kazanması açısından çok önemli. Bu uyum yakalandıktan sonra, ben Beşiktaş’ta bir ışık görüyorum... Yakalanırsa eğer!
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla