Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2008, 10:52   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo: Sözümü tuttum

Bobo, "Sezona golle başlangıç yapacağım" sözünü yerine getirmenin huzuru içinde
Click the image to open in full size.

Antalya'da 2 gol atan Bobo, Beşiktaş'tan ayrılmasının gündemde olduğu dönemde verdiği "Kalıyorum ve sezona golle başlangıç yapacağım" sözünü yerine getirmenin huzuru içinde.

Kolay değildi Bobo'nun durumu! Brezilyalı futbolcunun, sezon öncesinde uzunca bir süre takımdan ayrılacağı görüşü gündemi işgal etmiş, bu da konsantrasyon kaybına neden olmuştu. Ama o dönemde Fanatik aracılığıyla Siyah-Beyazlılar'a seslenen Bobo, "Ne İngiltere ne başka bir ülke... Benim açımdan transfer bitmiştir. Bu dakikadan itibaren sadece Beşiktaş'ı düşünüyorum ve sezonun ilk maçında Antalya'ya golümü atacağım" sözünü vermişti. Şimdi Sambacı, sözünü tutmanın huzuru içinde...

Ne maç oldu ama...


İlk maçta gol atmasının önemli olduğunun altını çizen golcü futbolcu, "Ama şu da bir gerçek ki, ben sadece gol atacağıma inanıyordum. 2-0 geriye düşüp, son anlarda kazanacağımız aklımın ucundan bile geçmemişti. Çok ilginç bir 90 dakika oldu. Eğer lige kayıpla başlasaydık, bu bizim adımıza büyük sıkıntı ve moral bozukluğu yaratırdı. Ama özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzla ve skoru da lehimize çevirerek morallendik. Artık önümüze daha güvenle bakabileceğiz" görüşünü dile getirdi.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla