Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2008, 10:53   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sistem değişiyor

Antalya karşısında son dakikada bulduğu golle galibiyeti yakalayan Beşiktaş’ın iki ayrı yüzü Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a geri adım attırdı

Click the image to open in full size.

İlk yarıda defansında büyük açıklar veren ve arka arkaya goller yiyen siyah-beyazlılarda genç teknik adam çift ön liberolu sistemden vazgeçiyor. İkinci yarıda sistem değişikliğine gittikten sonra maçı çevirmeyi başaran Beşiktaş'ın bundan sonra çift forvetli sisteme döneceği belirtildi. Yardımcılarıyla maçtan sonra durum değerlendirmesi yapan Sağlam'ın, S.Brijeg maçıyla birlikte bunu uygulamaya koyacağı ifade edildi.

Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Cisse de çift ön liberolu sistemin tutmadığını ifade etti. Cisse, "Kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduğumuz için maçı kazandık. Bana başka soru sormayın her şey ortada" dedi. Asbaşkan Levent Erdoğan da galibiyetin, kendine güvenin ve inanmışlığın sonucu olduğunu söylerken, "Zor şartlara rağmen galibiyeti kazanmak büyük takımların işidir" dedi. Erdoğan, Antalya'da çıkan olaylarla ilgili olarak da, "Daha ligin ilk haftasında yaşananlar çok üzücü ve düşündürücü. Federasyon, kulüpler ve emniyet tedbir almalı" dedi.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla