Konu: Vahim tablo
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2008, 10:54   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Vahim tablo

Beşiktaş Asbaşkanı, "Maçı kazandık ama sevinemedik. Daha ligin ilk haftasındaki bu olaylar düşündürücü. Spor Bakanlığı, Federasyon, Emniyet ve kulüpler acil tedbirler almalı" dedi


ANTALYASPOR galibiyeti Beşiktaş'ta yüzleri güldürürken, yaşanan çirkin olaylar siyah beyazlı camiada tepkilere neden oldu. Asbaşkan Levent Erdoğan, Antalyaspor karşısında zor şartlara rağmen maçı kazanmalarının, inanmışlığın, kendine güvenin ve büyük takım olmanın sonucu olduğunu söylerken, "Daha ligin ilk haftasında yaşanan olaylar üzücüdür" diye konuştu.

Erdoğan, karşılaşmanın ikinci yarısında protokol tribünü yakınındaki tribünden kendilerine yabancı madde atılmasına değinerek, "Misafirperverliği ile tanınan, Türkiye'nin turizm merkezi olan, medeni ilişkilerin en çok gelişmiş olduğu bu kentte birkaç kendini bilmezin davranışı ne yazık ki hepimizi üzmüştür" dedi.

Güvenlik yoktu

Protokol tribününde zor anlar yaşadıklarını, Başkan Yıldırım Demirören'in yüzüne çakmak geldiğini kaydeden Erdoğan, şöyle devam etti:

"Eğer Başkan ve yöneticiler tribünden çıkmasaydı durum daha kötü olabilirdi. Ne yazık ki galibiyet golümüzü de izleyemedik. Emniyet de herhalde böyle bir hareketin olmayacağını düşünerek o bölgede hiçbir tedbir almamıştı. Tribünde bakan, vali olmasına rağmen güvenlik yoktu. Sanırım böyle bir hareketin olmayacağını düşündüler. Biz bu yaşananları kesinlikle Antalyaspor taraftarlarına mal etmiyoruz. Bu sadece kendini bilmez birkaç kişinin hareketidir. Kulüplerin, emniyetin, spor bakanlığının, futbol federasyonunun bu konuda zaman kaybetmeksizin çok acil tedbirler alması gerekiyor. Daha ligin ilk haftasında bunların yaşanması düşündürücü."
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla