ne sisteminden bahsediyorsunuz sizler ya, yok tek forvet yok çift forvet ,oyuncuların biraz akıllı olsun zaten başarı gelir beraberinde ...ben anlamıyorum bu gökhan zan denen adamda ne var , neden oynatılıyor bu adam ,ya kademeye giremez , hamleli oynayamaz ,1.90 boy var kafa toplarını alamaz, sakatlanıp durur ,adam kaçırmada üstüne yok ,sonra da vay efendim sistem di ,tek forvetti çift forvetti, ya manchester united da tam santrofor tipinde adam yok takır takır top oynuyor adamlar.bıreysel hatalar bir takımda çok olduğu sürece istersen çift ön libero oyna ,istersen 3 ön libero oyna gol yersin mutlaka...hatırlayın geçen seneki fener maçını ,takım tam maçı çevirecek ,efsane baki mercimek göbekte top kaptırdı gol yedik...o yüzden topçuların , özellikle savunma oyuncuların biraz ortalama futbolcu zekasının üstünde olamsı gerekmektedir...saygılarımla...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet |