Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2008, 17:31   #1
asilozkan
 
asilozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaşlılar Kombine İçin Ek Süre İstiyor

MEDYASPOR - Beşiktaşlılar Kombine İçin Ek Süre İstiyor
Kombine alamayan Beşiktaşlılar, bugün sona erecek olan kombine süresinin uzatılması için ek süre istedi. Ay sonuna kadar süre isteyen taraftarlar, bu konu hakkındaki görüşlerini kulübede iletti.
Medyaspor'a gelen mailin tamamı şu şekildedir;
Bu belirlenen satış süresi içinde maddi bakımdan zorlanan, para bulamayan, maaşını alamadığı için kombine alamayan bir sürü Beşiktaşlı taraftar mağdur olmuştur.
Ay sonuna doğru çoğu taraftarımız sağdan soldan buldukları para ile olsun, ay başı olduğu için aldıkları maaşlar olsun, bir çok insan kombine alacak duruma gelmiştir. Kombine satış süresinin uzamasının kulübe bir zarar getirmeyeceği gibi bize bir fayda getireceği aşikar. Henüz çoğu kulüpler satışlarına hala devam etmekte.

Beşiktaş'ın Konya ile İnönü Stadında oynayacağı 2. hafta maçından sonra lige 15 günlük ara verileceğini de düşünürsek satış süresinde alamayan bir çok insanın o dönemde kombinesine koşarak alacağından emin olabiliriz. İstanbul dışında olupta üniversite sonuçlarına göre kombine almak için bekleyen bir sürü genç kardeşimiz de var.

Sonuç olarak en azından sezonluk kombine satış süresinin 1 hafta daha uzatılmasını talep ediyoruz.

Sesimizi duyuruyoruz.

Kombineler icin ek süre istiyoruz !!!!
Lütfen destek olalım.Alan almanayan.

Beşiktaş JK Telefon VE Faks...

Telefon
+90 (212) 310 10 00 (pbx 100 HAT)

Faks
+90 (212) 258 81 94
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
asilozkan Ofline   Alıntı ile Cevapla