Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2008, 23:10   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon10 Şalvarsporlu kızlar rakip arıyor

Click the image to open in full size.
MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Karakeşli köyünde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan biçki-dikiş kursuna katılan genç kızlardan oluşan Şalvarspor Futbol Takımı, kendisine rakip arıyor.

Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Karakeşli köyünde açılan biçki-dikiş kursuna katılarak burada kurs gören genç kızlar, bir süre sonra kendi aralarında bir futbol takımı oluşturmaya karar verdi. Birlikte antrenmanlara katılan kızlar, daha sonra kendilerini tanıtmak amacıyla düzenlenen köyler arası turnuvalarda şov maçlarına katıldı. Seyircilerin de büyük beğenisini kazanan kızlar, artık kendilerine rakip arıyor. Şalvarsporlu Yasemin Yüğlük, "Bugüne kadar kendi aramızda gösteri maçlarına katıldık. Bundan sonra bize rakip çıksın istiyoruz. Yenmek ve yenilmenin hiçbir önemi yok. Zaten sporda önemli olan dostluk ve kardeşliktir. Gösterdiğimiz centilmenlik içinde ilk kupamızı da almanın sevincini yaşadık" diye konuştu.

Kurs öğretmeni ve aynı zamanda Şalvarspor'un antrenörü Nilgün Kılıç ise, "Kursumuza katılan genç kızlarımızla kurstan arta kalan zamanlarımızı bir sosyal etkinlikle doldurmayı düşündük. Burada tamamı kızlardan oluşan bir köy takımı kurmaya karar verdik. 'Erkek sporu olarak bilinen futbolu pekala biz de başarabiliriz' dedik. Bugün geldiğimiz noktada bu işi nasıl centilmence yapabildiğimizi de göstererek örnek takım seçildik" ifadelerini kullandı. Şov maçlarında izleyicilerin kendilerine yoğun ilgi
gösterdiğini de belirten Kılıç, artık bir rakip takımla karşılaşmak istediklerini kaydetti.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla