Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2008, 23:39   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kurtlar Vadisi'nde neler olacak?

Click the image to open in full size.Dizinin senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan çok iddialı konuştular. İşte Kurtlar Vadisi'nden önemli ip uçları.


Click the image to open in full size.CNNTÜRK'te yayınlanan Cengiz Semercioğlu'nun 'Full Ekran' programının konukları Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin senaryo yazarları Bahadır Özdener ile Cüneyt Aysan idi.



Click the image to open in full size.Cüneyt Aysan, Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonunda Muro karakterinin Polat'ın tarafına geçip geçmeyeceği yönündeki sorulara, "Muro her zaman emekçilerin yanında yer alacak. Ama hangi saflar bunu izleyip hep beraber göreceğiz" diye konuştu.

Click the image to open in full size.Televizyon Gazetesi'nin haberine göre Cüneyt Aysan, dizide çok konuşulacak bölümler olacağını ve yine ezber bozacaklarını ifade ederken, Bahadır Özdener ise şöyle konuştu:

Click the image to open in full size."Pusu'yu seyircimizin çok beklediğini biliyoruz. Birazcık sabırlarını rica ediyoruz. Ramazan sonrasında olmasının sebebi de daha titiz çalışıyoruz. Çok ezber bozacak, çok konumuz var. 35 hafta sınırlarımızı çok zorlayacağız. Hem devletin içerisindeki yapılanmalar, hem güç odakları, hem kapitalist, emperyalistlerin ülkemizde oynadığı oyunlar... Yoğun bir sezon bekliyor bizi."


__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla