Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2008, 10:51   #1
TarihçiKartal
BEŞİKTAŞK
 
TarihçiKartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Engin yeniden sahaya iniyor

Engin yeniden sahaya iniyor
Beşiktaş’ta maçlarda teknik heyetle birlikte yedek kulübesinde yer alması eleştirilen Menajer Engin, sezon başında tribüne çıkma kararı almıştı.
Click the image to open in full size.
Ancak Antalyaspor maçında şeref tribününde çıkan olaylardan sonra fikrini değiştirdi.Tribünde maç izlemenin gerçekten çok zor ve stresli olduğunu belirten Sinan Engin, "Doğrusunu söylemek gerekirse kavga etmemek elde değil. Antalyaspor karşılaşmasında birkaç kendini bilmezin yaptığı hareketler ve küfürler inanılmazdı. Resmen hedef haline geldik" diye konuştu.

SENİN YERİN AŞAĞISI

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in de Engin'e, "Senin yerin tribün değil, saha içi. Sana takımın aşağıda ihtiyacı var" dediği öğrenildi. UEFA Kupası ön eleme turu ilk maçında Siroki Brijeg ile deplasmanda oynanan ilk maçta tribüne çıkan Sinan Engin, Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısını da tribünden izlemiş, ancak ikinci yarıda sahaya inerek, yedek kulübesindeki yerini almıştı. Engin'in, yarın Siroki Brijeg ile yapılacak rövanş mücadelesi ile birlikte artık tribüne çıkmayacağı ve karşılaşmalarda sahada olacağı belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.
TarihçiKartal Ofline   Alıntı ile Cevapla