Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2008, 11:01   #1
TarihçiKartal
BEŞİKTAŞK
 
TarihçiKartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal ayak tenisi oynadı!

Beşiktaş, Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımıyla yapacağı UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışan siyah beyazlılar pas çalışmasının ardından ayak tenisi oynarken antrenmana sakatlıkları süren Nobre ve Tuna katılmadı.


Click the image to open in full size.




Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana pas çalışmasıyla başlayan siyah-beyazlı futbolcular, daha sonra ayak tenisi oynadı.

Antrenmana, sakatlıkları süren Nobre ve Tuna katılmadı. Bu iki futbolcunun da perşembe günkü maçta forma giyemeyecekleri bildirildi.

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Siroki Brijeg maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam da yarın öğleden sonra bu karşılaşmayla ilgili BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek.

Öte yandan, Beşiktaş'ın rakibi Siroki Brijeg'in yarın sabah İstanbul'a geleceği, akşam da maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda antrenman yapacağı bildirildi.
__________________
Click the image to open in full size.
TarihçiKartal Ofline   Alıntı ile Cevapla