Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2008, 15:57   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Kararı ben veririm"

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertugurul Sağlam, basın toplantısı düzenledi.

UEFA Kupası'nda yarın oynanacak olan Siroki maçı öncesi Ertuğrul Sağlam bir basın toplantısı düzenledi. İlk olarak taraftarlarına çağrı yapan Sağlam; taraftarlarından kendilerini Liverpool maçındaki gibi desteklemelerini istedi. Sağlam şöyle konuştu; "Liverpool maçındaki gibi desteklesinler. Futbolcuları bağırlarında bassınlar ve bizi desteklesinler. Biz onların desteğini geçen sezon gördük. Destekleri olursa biz başarılı olabiliriz. Onlar varsa bu takım vardır. Taraftara tamamen inanıyoruz. Tıklım tıklım doldurmalarını istiyoruz"
Siroki maçı hakkında açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam "İlk maçta 2-1 kazandığımız avantajlı bir skorla maça çıkacağız. Bizim beklentilerimiz ilk hedef olarak turu geçmek. Fakat taraftarımızın önünde oynayacağımız ilk maçta iyi mücadele ve iyi bir futbol ortaya koymak istiyoruz. Turu geçerken de geleceğe dönük iyi ışıklar sergilemek istiyoruz. Taraftarın beklentisi fazlalaştı. Hem beklentilere karşılık verebilmek hem de Avrupa'da yolumuza devam etmek için UEFA'da yol almalıyız. Rakibizim zayıf görünse de ciddiyet içerisinde oynamalıyız" dei.
"KARARI BEN VERİRİM"
Nobre'nin sakatlığına da değinen Sağlam "Antalyaspor maçında Nobre'nin ayağında ödem oluştu. Yarınki karşılaşmada oynamayacak. Ama sakatlığı uzun sürmeyecek. Bunun yanında tuna'nın sakatlığı son aşamada. O da takımla çalışmalara başlayacak. bunların dışında ciddi bir sakatlığımız yok. Seriç'in durumu ortada. Transfer bitmesinin az kaldı. Bu konu da 1-2 gün içinde tamamlanacak" ifadesini kullanırken oyun sistemi hakkında ise "Çift ön liberoyla oynamaya biz yeni başladık. Bu değişiklik içerisinde sıkıntılar olur. Bu sistem de vazgeçilmeyecek değil. Maçın durumuna göre sistem değişebilir."
"Bundan sonraki dönemde değişikliğe gidebiliriz. Bazı futbolcuları değişikik yerlerde kullanmaya başladık. Oyuncuların performanslarında zaman zaman değişiklikler olabilir. bu sıkıntıları da yaşıyoruz. Ama en yakın zamanda bunları çözmeliyiz. Ben Antalya maçından sonra da söylediM 6+2 uygulandığı sürece elinizde 8 tane yabancı varsa 2'si oynamayacak. Herkesin kendi kurgusu oluşabilir. Antrenörü herkes rahat bir şekilde eleştirebilir. Bu eleştiriler her zaman olacaktır. 6+2 olduğu sürece bu eleştirilerden kurtulmak mümkün değil. Bu takımın kurgusu bize ait." ifadesini kullandı. Sağlam kendisine yapılan eleştirilerde art niyet alamadığını da sözlerine ekledi.
"6+2'DEN RAHATSIZIM"
6+2'den rahatsız olduğunu söyleyen Sağlam "Ya 6 yada 8 olsun" dedi. "Oyuncuyu alıyorsunuz, önemli paralar veriyorsunuz. Zaman içerisinde bunlar sıkıntı yaratıyor" ifadesini kullanan genç teknik adam Tello ve Holosko'nun performansı hakkında ise "bu ülkenin sıkıntılarından bir tanesi. Herşeyi kısa vadeli düşünüyoruz. 1 maçla hemen eleştiriyoruz. Siroki maçında Sivok çok iyi dediler. Antalya maçından sonra "Niye aldılar?" dediler. Eleştirmenlerimin kültüründe var bu. Herkesi maç maç değerlendiriyoruz" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla