Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2008, 17:34   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Muro çok güldürecek!

Click the image to open in full size.Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin geçen sezonunda ortaya çıkan ve çok sevilen Muro 'nun filmi sinemaseverleri çok güldürecek.


Click the image to open in full size.Televizyon gazetesinin haberine göre Show TV'de ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde bir örgüt üyesini canlandıran, kendine has ifadeleriyle de basında sıkça yer alan Muro, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Click the image to open in full size.Muro'nun terör örgütünü sempatik gösterdiği şeklindeki eleştiriler yükselirken, Pana Film bir film ile Muro'yu komik bir karaktere dönüştürdü. Mustafa Üstündağ'ın canlandırdığı Muro, 5 Aralık'ta sinevaseverler ile buluşacak. Cüneyt Aysan ile birlikte filmin senaryosunu yazan Bahadır Özdener, Muro filminin komedi olduğunu ve 90 dakika boyunca sinemaseverleri güldüreceklerini söyledi.

Click the image to open in full size.CNNTÜRk'te Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Full Ekran programının konuğu olan Özdener, film ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Bizim dizimizin sıradan bir bölümü 80 dakika. Bir film de 90 ila 110 dakika arasında olması lazım. Muro ancak sığdı bu filme. Bir de Polat'ı koyduğumuz bir hikaye bu kadar güldürmeyi amaçlamazdı. Onun hikayesi büyük hikaye. Bayağı komedi izleyeceğiz. 90 dakika güldüreceğiz."
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla