Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2008, 11:47   #1
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam'ın sistem ısrarı

Sağlam'ın sistem ısrarı
Beşiktaş’ın hocası, takımını, Antalya maçında olduğu gibi, Siroki karşılaşmasına da tek forvet, çift ön libero ile çıkaracak. 4-2-3-1’lik sistemde Serdar Özkan ile Holosko, Bobo’ya takviye yapacak

Click the image to open in full size.
UEFA Kupası 2. ön eleme maçı rövanş karşılaşmasında Bosna Hersek'in Siroki Brijeg ekibi ile bugün karşılaşacak olan Beşiktaş, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın eleştirilen "tek forvetli" sistemiyle sahaya çıkacak.
Antalyaspor maçının ilk yarısında denediği, ikinci yarıda değiştirdiği bu sistemde ısrarcı olacağı görünen Sağlamın yine çift ön liberoya şans tanıyacağı belirtildi. İlk maçtaki 2-1'lik skor avantajı nedeniyle kontrollü bir futbol mantalitesiyle sahaya çıkacak olan siyah - beyazlı takımda defans kurgusunda bazı değişiklikler olması bekleniyor. Ertuğrul Sağlam, Antalyaspor maçında şans tanımadığı Zapotocny'ye de bugünkü karşılaşmada forma vermeyi düşündüğü vurgulandı.
Sağlam, Serdar Özkan'ı son lig maçında sergilediği iyi performans nedeniyle sol kanatta, Holosko'yu da yine sağ kanatta oynatacağı vurgulandı. Ertuğrul hoca, takımının hücum esnasında otomatik olarak üçlü forvet sistemine geçmesi için iki kanat oyuncusuna da inisiyatif tanıdığı belirtildi.

Serdar Sarıdağ-Milliyet
CptJackSparrow Ofline   Alıntı ile Cevapla