Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2008, 12:00   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Brijeg hücum oynayacak!

Beşiktaş'ın rakibi Siroji Brijeg'in teknik direktörü Katalinic, ''Açık ve hücum futbolu oynamaya geldik" dedi.

Ivan Katalinic, BJK İnönü Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş'ın gücünün farkında olduklarını belirterek, ''Elimize fırsat geçirirsek, değerlendirmeye çalışacağız. Beşiktaş'ın büyüklüğünü ve gücünü çok iyi biliyoruz. Şansımızı değerlendirmeye geldik. Fizik gücü ve taktik olarak iyiyiz. Takım oyununu iyi oynuyoruz, ama Beşiktaş, teknik olarak bizden daha üstün. Biz yine de turu geçme umuduyla buraya geldik'' diye konuştu.
Beşiktaş'ın en tehlikeli futbolcusu olarak Delgado'yu gördüğünü ifade eden Katalinic, siyah-beyazlı ekibin Delgado'ya bağlı bir oyun sergilediğini de savundu.
Katalinic, maçlarını düşük kapasiteli bir statta oynadıklarını, yarın akşam BJK İnönü Stadı'nda oluşacak atmosferin, oyuncuları için de iyi bir motivasyon kaynağı olacağını kaydederek, ''35 bin kişinin önünde oynamak, oyuncularımızı daha da motive edecek'' şeklinde konuştu.
Toplantıya katılan kaleci Vladimir Vasilj de Beşiktaş'ın daha şanslı durumda olduğunu belirterek, ''Ama futbol bu, belli olmaz. Yakaladığımız fırsatları değerlendirmeye çalışacağız'' ifadesini kullandı.
Bu arada, NK Siroji Brijeg takımı, Beşiktaş maçı için son çalışmasını, karşılaşmanın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda yaptı. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda, futbolcular koşunun ardından taktik çalışma gerçekleştirdi.

A.A.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla