Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2008, 08:45   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir yaz gecesi rüyası Atilla Gökçe

Beşiktaşlılar için bundan daha eğlenceli bir geceyi hatırlamak o kadar kolay değil. Hem peşpeşe gelen şık gollerle, hem de takımın birlikte top oynama, maç kazanma arzusuyla UEFA 1. turuna kapağı attılar.
Karakterine uygun bir hücum gösterisiyle açtılar maçı. Holosko-Uğur İnceman kurnazlığından gerçekten “ince” bir gol seyrettik. Sonrasında Serdar Özkan, Bobo ve Tello’nun keyif veren golleri sıralandı.
Beşiktaş’ta ofansif anlayış, yardımlaşma ve dayanışmaya bakacak olursanız, işlerin dört dörtlük olduğunu söyleyebilirsiniz.
Ama yine de acele etmeyin. Bosna Hersek’in uluslararası kimlik kazanamamış mütevazı takımlarından biriydi, Beşiktaş’ın rakibi... İlk maçta olduğu gibi rövanşta da iyi niyetle mücadele ediyor ama, fazlasına ne gücü ne de görgüsü yetiyordu.
Böyle bir takıma golleri sıralamak elbette kolay. Başarıyı küçümsemeyelim tamam da, abartmamaya da dikkat edelim.
Uğur İnceman, Beşiktaş orta alanına daha kişilikli, daha hamleli bir özellik ve derinlik kazandırdı dün. Oyun felsefesi iyi. Zorluk derecesi yüksek maçlarda aynı felsefeyi korur mu? Aldığı toplarla oyun kurarak yaratıcı ve bitirici bir merkez oyuncu karakteri sergiler mi? Umarız öyle yapar.
Beşiktaş savunması, takımın zayıf karnı olmaya devam ediyor. Serdar Özkan’ın sağbekteki özlenen enerjisine rağmen, Boşnak hücumcu Serdar ile Sivok arasından topla buluşabiliyorsa, sorun var, demektir. Ayrıca Zapotocny’nin de o pozisyonda nerede kaldığı merak konusu...
Tello’yu sol bekte zoraki oynatmanın nelere malolacağı da hesaplanmalı. Attığı golün güzelliğine bakınca Şilili’yi oraya hapsetmenin çok doğru olmadığını hep birlikte gördük.
Holosko, Delgado, Uğur, kaçırdığı akıl almazlara rağmen Serdar Özkan ve Bobo parıldayan oyunculardı dün gece...
Eğlenceye hoşluklarla katkıda bulundular.
Beşiktaş dört golü kutlayadursun, zorlu rakipler var 1. tur eşleşmelerinde... UEFA’da gruplara katılmak ve oradan da çıkabilmek için, eğlenceyi uzatmadan çok çalışmak gerek...
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla