Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2008, 08:54   #1
TarihçiKartal
BEŞİKTAŞK
 
TarihçiKartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Biz de kupayı kazanmak istiyoruz''

''Biz de kupayı kazanmak istiyoruz''


Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ertunç Soğancıoğlu, NK Siroki Brijeg karşısında iyi bir oyun çıkardıklarını ifade ederek, "Biz de kupayı kazanmak istiyoruz" dedi.


Click the image to open in full size.




Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ertunç Soğancıoğlu, NK Siroki Brijeg karşısında iyi bir oyun çıkardıklarını ifade ederek, ''Güzel oynadık. İyi futboldan dolayı mutluyuz'' derken, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda UEFA Kupası finalini oynamak istedikleri yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, ''Biz de kupayı kazanmak istiyoruz'' dedi.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan ise Öner, UEFA Kupası'nda sonuna dek gitmek istediklerini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın, NK Siroki Brijeg'i 4-0 yendiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kenan Öner, henüz yolun başında olduklarını belirterek, ''UEFA Kupası'nda ilerlemek istiyoruz. İyi takımız, daha da iyi olacağız. İnşallah yarın da güzel bir kura çekeriz ve gruplara kalırız'' dedi.

Öner, henüz kulüple ilişiği kesilemeyen Hırvat oyuncu Schildenfeld ile ilgili bir soruyu da ''Bu konu pazartesi gününe kadar çözümlenecek'' diye yanıtladı.
__________________
Click the image to open in full size.
TarihçiKartal Ofline   Alıntı ile Cevapla