Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 08:14   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation golcüler iddalı konuştu...

Beşiktaş'ta Siroki maçının golcüleri iddialı konuştu.

Siroki’yi yıkan gollerde imzası olan Uğur, Bobo, Serdar Özkan ve Tello, 2. yarıdaki oyunlarıyla her rakibi yenebilecekleri görüşünde birleşti.

UEFA Kupası 2. ön eleme rövanşında Bosna Hersek ekibi Siroki Brijeg’i 4-0’la geçerek saf dışı bırakan Siyah-Beyazlılar’da, gollerde imzası bulunan futbolcular iddialı konuştu. Dört futbolcu da, ikinci yarıdaki oyunlarıyla her rakibi yenebilecekleri görüşünde birleşti. İşte 4 golcü, işte görüşleri:

Bobo: Henüz işin başındayız
Rakip beklediğimiz gibi kaybedecek bir şeyi olmadığı için ilk dakikadan itibaren tüm hatları ile üstümüze geldi. Bunu tahmin ediyorduk. Ancak bu kadar uzun süre aynı tempoda olacaklarını beklemiyorduk doğrusu. Buna rağmen oyunu dengede tutup ilk yarıyı önde kapamasını bildik. Maçı televizyondan izlediğimde, ikinci yarı süper oynayıp çok güzel goller attığımızı gördüm. İnönü’de ilk maçımızda taraftarımızı farklı skorla selamlamak bizlere de büyük moral oldu. Ancak henüz işin başındayız.

Uğur: Asıl şimdi başlıyor
Sahada sadece topu düşündüm. Ne rakip, ne seyirci baskısı ne de başka bir şey önemliydi benim için. Maçtan sonra “Kendini yere atsa kesin penaltı olurdu” yorumları yapıldı. Ancak ben topu söküp kaleye vurmayı kafama koydum ve en doğrusunu yaptım. Ayrıca İnönü’de ilk maçımda golle tanıştığım için çok mutluyum. Önemli olan kazanıp turu geçmekti. Fakat asıl görev şimdi başlıyor. Ukrayna takımını da eleyerek gruplarda başarılı olmalıyız. Bunu da yapacağız. İkinci yarıda süperdik.

Tello: Rakibin küçüğü olmaz
Sahada rakibin küçüğü büyüğü olmuyor. Sürprizleri yer vermemek de bizim elimizde. İlk yarı buna başaramadık belki, ama ikinci yarıda gerçek kimliğimizi bulduk. Aynı oyunla her rakibi yeneriz. Daha yeni başladık. Çok çalışıp beklentileri karşılayacağız.

S.Özkan: Herkes bizi konuşacak
Daha önce bir pozisyonda ofsayt diye Bobo’ya pas vermedim. Bana biraz sinirlendi, ama maç sırasında böyle şeyler oluyor. Ancak bana verdiği pas mükemmeldi. Sadece dokunmak yetti. Hocam sol kanatta görev verdiği için elimden geleni yapıyorum. Bu sezon içeride ve dışarıda adımızdan söz ettiren bir takım olacağız. İkinci yarıdaki görüntümüz bu.

Orhan YILDIRIM
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla