Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 08:27   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni moda retroseksüel erkek




Saç sakal birbirine karışmış, gömlekler ütüsüz, tırnaklar yamru yumru kesilmiş, deodoranta şiddetle karşı bir tip..



RETRO ERKEK MODASI BAŞLAMIŞ
İngiltere’de yapılan bir araştırmanın sonuçları dünkü gazetelerde yayımlandı. Buna göre kadınlar artık "metro seksüel" değil, "retro seksüel" erkeklere daha çok ilgi duyuyorlarmış. Sabah kahvesini içerken gazeteleri birlikte okuduğumuz bir arkadaşım bu haber üzerine,
"Kadınlar ne istediklerini biliyorlar mı ki böyle genellemeler yapılıyor" diye maço bir yaklaşım geliştirdi ama bence bunu tartışmak, gerçeği değiştirmiyor.

ERKEK NE YAPTIYSA KADIN İÇİN..
Çünkü erkekler hayatlarında ne yapıyorlarsa bunu kadınlar için yaparlar ve kadınlar artık "retro" erkek arıyorlarsa, kaçınılmaz olarak retroların sayısı artacak demektir
.
"Retro" Latince’de "köşe" demekmiş. Günümüzde "geri, geriye dönüş" anlamında kullanılıyor.

TÜRK ERKEĞİ ÇABUK UYAR
Bu durumda biz
Türk erkekleri için bir sıkıntı yok demektir diye düşünüyorum. Biz zaten hep "retro" idik ve "retro" kalmaya devam edeceğiz. Yani saç sakal birbirine karışmış, gömlekler ütüsüz, tırnaklar yamru yumru kesilmiş, deodoranta şiddetle karşı bir tip!

NASIL BİR ERKEK İSTİYORLAR..
Araştırma sonucunda ortaya çıkan tablo, erkeklerin geleneksel rollerine geri dönüşü ifade eden bu sözcükle ifade ediliyor olsa da kadınların beklediği aslında tam olarak bu değil. Onlar
"kendilerini dinleyen, maddi açıdan istikrarlı (ne demekse?), ev tamiratlarından anlayan, çocuklarına düşkün" bir erkek tipi tarif ediyorlar.

ERKEĞİN KADINI DİNLEMESİ İÇİN..
Bu tarifte sanırım bulunması en güç olanı,
bir kadını sonuna kadar dinleyebilecek birisini bulmakla ilgili. Bunun için cep telefonlarının olmadığı, maçların televizyonlardan yayınlanmadığı, erkeklerin kendi aralarında muhabbet edebilecekleri kahvehane ve meyhane gibi yerlerin kapatıldığı bir dünya gerekiyor. İşte "retro" diye de buna derim zaten!
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla