Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 09:38   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Vizyonda bu hafta...



Böyle ajan düşman başına.. Garfield, yeniden komik olmak istiyor.. Bu film sizi anti-reklamcı yapacak..

Click the image to open in full size.Kayıp Yüzük - Closing the Ring

Tür : Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008
Yönetmen : Richard Attenborough
Senaryo : Peter Woodward
Yapım : 2007, İngiltere / Kanada / ABD , 118 dk.



Oyuncular
Shirley MacLaine (Ethel Ann) , Christopher Plummer (Jack) , Mischa Barton (Genç Ethel Ann) , Gregory Smith (Genç Jack) , Stephen Amell ( Teddy Gordon) , Brenda Fricker (Büyükanne Reilly)

İkinci Dünya Savaşı esnasında yaşanan bir aşk hikayesi... Bir asker nişan yüzüğünü, uzakta olan sevgilisine vermesi için bir köylüye emanet eder. Asker, 1 Haziran 1944 tarihinde gerçekleşen kazada yaşamını yitirir.

10 askerin bulunduğu B-17 uçağı, yoğun sis yüzünden Belfast Cave Tepesi’ne çarpmıştır. Yüzüğün 50 yıl sonra ortaya çıkmasıyla, geçmişte kalan bazı sırlar da su yüzüne çıkar.

Usta yönetmen Richard Attenborough imzalı filmin en büyük sürprizi, oyuncu Shirley MacLaine'i izleyici ile buluşturuyor olması.

Click the image to open in full size.Garfield Komedi Festivali - Garfield's Fun Fest

Tür : Animasyon
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008
Yönetmen : Mark A.Z. Dippé , Kyung Ho Lee
Senaryo : Jim Davis
Yapım : 2008, ABD / Güney Kore

Seslendirenler : Frank Welker (Garfield)

Garfield, bir çok kez birincilik kazandığı ve çizgi roman dünyasının en önemli yarışması olan Komedi Festivali'ne bu sene de katılacaktır. Fakat bu sefer tek başınadır. Çünkü sevgilisi Arlene, Garfield'ı bırakır, hem de çizgi roman dünyasına yeni girmesine rağmen herkesi kendine hayran bırakan yakışıklı kedi Romane için.

Arlene ve Romane'nin sergiledikleri tango gösterisinden sonra yardıma ihtiyacı olduğunu anlayan Garfield, eski şanlı günlerine dönüş için sadık dostu Odie'yi de yanına alarak efsanevi ''komik su''yu bulmak için yollara düşer.

Çeşitli engellerle karşılaşıp, sınavlar atlatacağı bu yolculukta bize de eğlenceli bir film seyretmek düşer. Acaba, bu komik su ona yarışmayı ve pek tabi sevgilisini de kazandırabilecek midir? Dünyanın en komik ve ünlü kedisi Garfield'ın Türkçe seslendirmesini Okan Bayülgen yapıyor.

Click the image to open in full size.Akıllı Ol - Get Smart

Tür : Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008
Yönetmen : Peter Segal
Senaryo : Tom J. Astle , Matt Ember
Yapım : 2008, ABD , 110 dk.




Oyuncular
Steve Carell (Maxwell Smart) , Anne Hathaway (Ajan 99) , Dwayne Johnson (Ajan 23) , Alan Arkin (Patron) , Terry Crews (Ajan 91) , Bill Murray (Ajan 13)

ABD casus teşkilâtı Control’un kumanda merkezi saldırıya uğrayıp, ajanların kimlikleri ifşa olunca, Teşkilat Amiri’nin analizcisi Maxwell Smart’ı terfi ettirmekten başka şansı kalmaz.

Her zaman Ajan 23’le çalışmanın hayallerini kuramuş olan Smart, ne yazık ki öldürücü Ajan 99’la çalışmak durumundadır. Smart ile 99, hem KAOS’un büyük planını ortaya çıkarmaya hem de birbirlerine yaklaşırken, KAOS’un kilit elemanlarından Siegfried ve yardımcısı Shtarker'ın yarattıkları terör ağına vurgun yapma hazırlığı içindedirler. Saha deneyiminden ve yeterli zamandan yoksun olan Smart, elinde birkaç süper teknolojik casus oyuncağı ve dizginlenemez coşkusuyla dünyayı kurtarıp KAOS’u yok etmek zorundadır.

Senaryosu Austin Powers 4 adıyla yazılıp sonradan değiştirilen Akıllı Ol filminin karakterleri de Mel Brooks ve Buck Henry’nin yaratımlarına dayanıyor.

Click the image to open in full size.9,90 YTL - 99 Francs

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008
Yönetmen : Jan Kounen
Senaryo : Jan Kounen , Nicolas & Bruno , Frédéric Beigbeder (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : David Ungaro
Müzik : François Roy , Jean-Jacques Hertz
Yapım : 2007, Fransa , 100 dk.

Oyuncular
Jean Dujardin (Octave Parango) , Jocelyn Quivrin (Charles Charlie Dagout) , Patrick Mille (Jean-François Jeff Marolles) , Vahina Giocante (Sophie) , Elisa Tovati (Tamara)

Octave, dünyanın en ünlü reklam ajanslarından birinde çalışmaktadır. İnsanların ne isteyeceğine kendisi karar veren Octave, paraya para dememekte, etrafındaki kızlarla da gününü gün etmektedir.

Fakat ajansın en güzel kızı Sophie ile yaşadığı aşk ve çok büyük bir şirketle yapacağı iş görüşmesi yüzünden heyecanlanıp aklını kaybeden Octave, kendi reklam kapmanyasını sabote ederek sisteme karşı gelmeye başlar.

Frédéric Beigbeder'in reklam şirketinde çalıştığı sıralarda yazdığı kitaptan uyarlanan film, reklam dünyasını hedef alan eleştirel bir film.

(Beyazperde)
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla