Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 11:36   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 "Kıskanıyorlar"

Kulübümüzün Menajeri Sinan Engin, yine ezeli rakiplerini kızdıracak açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Siyah-Beyazlı takımımıza yetişebilmek için daha çok transfer yapmaları gerektiğini belirten Menajer Engin, “Bizde zaten yıldız futbolcular var; rakipler bunu iyi bildikleri için transfer yarışındalar” dedi.

EN İYİLERİ BİZDE
Fenerbahçe ve Galatasaray’ın son günlerde transfer ettiği isimleri sürekli “yıldız” diye kamuoyuna lanse ettiğini vurgulayan Sinan Engin, “Bizde Holosko, Bobo, Delgado ve Serdar Özkan gibi bir çok isim var. Bir de rakiplerimizin aldıklarına bakıyorum; bizimle yarış edebilecek durumda olmadıklarını görüyorum. Eğer Beşiktaş’ın kalitesinde takım kurmak istiyorlarla rakiplerimizin daha çok transfer yapmaları gerekecek” diye konuştu.
YOLUMUZ AÇIK
Sinan Engin, 4-0’lık Siroki Brijeg maçını da değerlendirerek, “İkinci yarıda vitesi yükseltince fark geldi” dedi. Muhteşem taraftarın önünde haklı ve güzel bir galibiyet elde ettiklerini belirten Menajer Engin şöyle konuştu: “Hedefimiz UEFA Kupası’nda finale yükselmek. Tüm planlarımızı finale göre yaptık. Zorlu kulvarda kararlı adımlarla yürüyeceğiz. Bunun yanısıra Turcell Lig’de ve Türkiye Kupası’nda da şampiyon olacağız” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla