Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 15:20   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 ibrahimler sahaya iniyor...

30 Ağustos 2008 16:07Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ta ligin ikinci haftasında oynanacak Konyaspor maçı öncesi Ertuğrul Sağlam oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Antalyaspor karşısında yapılan hataların bu maçta tekrarlanmamasını istedi.

Lig TV'nin haberine göre, Sağlam'ın sabah yapılan antrenmanın ardından oyuncularına " Antalyaspor karşısında özellikle ilk yarıda çok basit hatalar yaptık. İkinci yarıda gerçek kimliğimizi ortaya koyduk ve kazanmayı başardık. Ancak bu her zaman böyle olamayabilir. Bu nedenle bu tip basit hataları yapmamamız gerekiyor" dediği öğrenildi.

Genç teknik adamın oyuncularına Konyaspor'un maç kasetlerini de seyrettirdiği ve "çok genç bir ekip, 90 dakika boyunca koşuyorlar. Orta sahada iyi paslar yaparsak üzerimize gelemezler. Ligde evimizde oynayacağımız ilk maçı da kazanarak taraftarlarımız mutlu etmeliyiz" şeklinde konuştuğu belirtildi.

Sağlam'ın Siroki Brijeg maçında sahaya çıkan 11'den Tello ve Serdar Kurtuluş'u yedek kulübesine çekeceği, bu oyuncuların yerineyse İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a görev vereceği belirtildi.

Üzülmez ve Toraman'la da özel bir görüşme yapan Sağlam'ın "Sıkıntılı bir dönem geçirdiniz. Ama bu takamın size ihtiyacı var. Konyaspor maçında size forma vereceğim ve siz de ne kadar kaliteli oyuncular olduğunuzu sahada göstereceksiniz" dediği öğrenildi.

Sakatlığı tamamen düzelen Nobre'nin ise oyuna yedek kulübesinde başlayacağı maçın gidişatına göre oyuna girebileceği belirtildi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla