Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 17:05   #41
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutlu ve umutlu olmanız güzel ama 2 maç kaybedince de verip veriştiriosunuz takıma. Son bişey forumda antalya maçını takip ediorum, maç 2- 0 oldu, herkes nası ertuğrulu eleştiriyo, takım şöle, takım böle, biz yenince hemen şampiyon beşiktaş falan filan. Bİz taraftarlığı da beceremioruz. Ya herro ya merro.
Keşke tarihi geri alabilseydik te, forumun chat bölümünde ben ve benim gibi düşünen birkaç arkadaşı daha görebilseydin Antalya maçı maç 2-0 ve dakika 60. ben basbasbağırıyorum maçı 3-2 kazanırız diye.. Bu birincisi...

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben elememiz gerektiğine bişey demiorum, eleriz de. Ama kolay kura mura hikaye. Bize 8 atan liverpool uzatmada eleyebildi. Biraz avrupa futbolunu da takip edin.
Avrupa futbolunu en az bende senin kadar iyi biliyorum arkadaşım.. Çek Cumhuriyeti, Slovak, Yunan Ligi, Sırbistan Ligi, Bosna-Hersek Ligi, Hırvat Ligi, Romanya Ligi, Macar Ligi, Polonya Ligi gayet güzel biliyorum ve oradaki futboldan ziyade oynanan senaryoların, oynanan dolambaçların bizde ne olduğunu biliyoruz. Diğer ligleri saymıyorum diğer liglerde futbol adına birşeyler var..


Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sora da takım bi kazaya uğrayınca da verip veriştiriosunuz. Yok ezikler kieve portoya kolay diomuş, yok everton takımmıymış. Anlamsız yorumlar bunlar.
Boşver bırak bu klişe lafları, bizde neyin ne olduğunu biliyoruz.. Futbolda rakip hiçbirzaman küçünsenmez ama böyle kapalı kutu, ismi cismi belli olmayan rakiplerinide GÖZÜNDE BÜYÜTMÜCEKSİN.. Gözünde büyütüpte maça çıkacağına rakibini küçümsüceksin icabında.. Şimdi bana örnekler vericeksin rakip küçültmeye dair, yenilgili maçları.. Bende diyorumki 100 maç oynarsın o 1 kez başına gelir.. Dediğin gibi ya herro, ya merro (Gözünde büyüt fark ye, rakibini küçült fark at) Ortasını yakalayabilirsen ne ala, bu da biraz zor insanoğlunun psikolojik yapısında var.. (Futbolu sende iyi biliyorsun)

Dediğim gibi kardeş, sana bu cümle klişe geliyormuş, sende biliyormuşsun ama bende sonuna kadar (Eğer bu takımlarada zor kura dersek, biz hiç oynamayalım UEFA maçlarını. Rakip kim olursa olsun yenmemiz, elememiz gerekli diye düşünüyorum. Heleki bu ismini cismini duymadığımız takımları hayli hayli yenmemiz gerekir... )
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla