Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2008, 19:40   #16
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gs Gerets zamanında şampiyon olmuştu, oynadığı taktiğe bakın bi, 4-1-5 !!! O bir kişide ne Senna ne Makelele'ydi, daha önünü göremeyen İnamato'ydu...Bu kadar büyük görmeyin Allahaşkına Türkiye Ligini, Cisse'de Uğur'da tek ön libero oynar bazı maçlarda, bakın bazı maçlarda diyorum, 34 maçın 34'ünde de demiyorum...Holo-Bobo ikilisi ileride, solda Tello sağda Serdar, onların önünde de Delgado oynar, ne varki yani bunda, rakip Kocaeli, Antalya falan olursa bu taktikle oynamanın ne gibi bi sakıncası var, gol mü yeriz, yersek yiyelim, 2 mislinide atarız rahat...Geçen sene oynmadık mı diyeceksiniz, oynadık ama o zaman savunmamızda G.Zan-Toraman ikilisi vardı, şimdi ise Sivok-Zapo, bana göre çok fark var, bide Holo-Bobo ikilisi geçen sene çok az maçta birlikte oynadı, bi oynasın görelim bakalım ikisini, tutabilecek savunma göremiyorum ben..Antalya'yı gördük işte, yedikleri 3 gol ortada!...
gs o sistemiyle hücumcu bir takım olarak çok gol atıp çok da yiyerek şampiyon oldu, şanslı olduğu maçlar da vardı, tabii ki türkiye liginmde bu sistemle şampiyon olunabilir ama sağlam bir takım olamamıştı gs hiç bir zaman gerets zamanında, sadece ileride heyecan vericiydi, ama geride de heyecan veriyordu, demek istediğim burada bizim savunduğumuz her platformda oynayabileceğiniz ideal bir sistem, bunun için de en uygunu şu anda sağlamı'ın denemekte olduğu sistemdir, tamam bazı maçlarda oyuncuları farklı yerlerde oynatabilirsiniz ama dediğim gibi bu maçların sayısı çok olmamalı, bir takımın belli bir şablonu olmalı ve kendi liginde, avrupa'da hep bu sistemi denemeli ki oyuncuların belli bir ezberi olabilsin, ayrıca geçen yıl ki savunma hatalarını sadece defansın göbeğine bağlayamayız, bazı maçlarda o bölgede zorunluluktan dolayı ricardinho-serdar delgado-serdar ikilileri görev aldı, neresinden bakarsanız bakın mantığı olmayan birşeydi bu ve yenilen goller de rakibin çok hızlı 18'imize girmesi ve zaten teknik sorun yaşayan defansımızın bunlarda etkisiz kalması önemli rol oynuyordu, şu anda ise henüz yeterli olmamaısna rağmen cisse-inceman ikilisi o bölgede rakibe engel teşkil ediyorlar ve top dikkat edilirse bu sezon çok daha fazla ayağımızda kalıyor, henüz yeterli seviyede işlemiyor bu sistem ama mantıksal düşünülürse en ideal kurgu olduğunu görebiliriz...
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla