Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2006, 13:26   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Perde arkası... Zirvede neler konuşuldu?

Fransa'da yaptığı hazırlık kampındaki performansıyla eleştirilen Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana, başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerle yaptığı görüşmede yeni transferlerden ve genç takımdan memnun olduğunu söyledi.
Click the image to open in full size.
Eleştirileri için çok erken olduğunu belirten Tigana'nın, "İlk kampta takımım gerçekten çok iyi çalıştı. Kondisyon yönünden bir sorunumuz yok. Fransa'da oynadığımız hazırlık maçının sonucu ve bu karşılaşmada ortaya konulan futbol da önemli değil. Yeni, genç bir ekip kuruyoruz ve işler yavaş yavaş yoluna girecek. İkinci kamp sonrası İstanbul'a döndüğümüzde fişek gibi bir takım oluruz. Bunun garantisini veriyorum. Sahanın her yerinde çok koşan, saldıran ve savaşan bir takım olacağız. Hem siz hem de taraftarlar böyle bir Beşiktaş'a hazır olsun. Yeter ki braz sabır gösterelim" dedi.

Bu arada teknik direktör Jean Tigana futbolcularıyla da bir toplantı yaparak, "Geçen sezon boyunca istediklerim yapılmadı. Bundan dolayı da uzun bir süre problemler yaşadık. Fakat bu sezon büyük bir değişim içine girdik. Takımımda olmak isteyen herkes buna uyacak. Çalışmayan bu takımda oynayamaz. Benim için yıldız değil savaşan futbolcu makbuldür. Bunu kafanızdan hiç çıkarmayın. Çünkü artık kredimiz tükeniyor. Kendimizi ispatlamalıyız" diye uyardı.

Haber: Kartal YİĞİT


Kaynak: www.kartalhaber.com
xarizma Ofline