Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2006, 13:36   #1
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sorin'i de Ülker Alıyor...

Sponsor bulunursa fiyatı 6 milyon euro olan Arjantinli'ye de Beşiktaş forması giydirilecek.


Kaynak peşindeler
Beşiktaş
sol kanada alınacak oyuncu için temaslarını sürdürürken, yönetim kaynak peşinde. Matias Delgado'yu Ülker'in sponsorluğu ile kadrosuna katan ve kullanım hakkını elinde bulunduran siyah-beyazlıların, sol kanat için de aynı formül üzerinde çalıştığı öğrenildi. Ülker gibi bir sponsor bulunması halinde Click the image to open in full size.listede yer alan Arjantinli Sorin'le yeniden temasa geçileceği bildirildi.

Yetki belgesi tamam
Divan kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar'ın Arjantinli kanat oyuncusu ile ilgili yetki belgesini yönetime gönderdiği ifade edildi. Dizdar'ın, "Kulübü bonservisine 6 milyon euro, menajerleri de Sorin'e 2.5 milyon euro istiyor. Bu şartlar pazarlığa açık. İstiyorsanız ilgilenin" dediği de öğrenildi. Kaynak bulunursa, maliyeti 17 trilyonu bulan Sorin için Villareal'le pazarlık masasına oturulacak.

Kariyeri müthiş
Arjantin
Milli Takımı'nın kaptanı olan Juan Pablo Sorin, 2004'ten bu yana Villareal forması giyiyor. 1976 doğumlu yıldız oyuncunun kulübü ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Profesyonel kariyerine Argentinos Juniors'ta başlayan Sorin; Juventus, River Plate, Cruzeiro, Lazio, Barcelona ve Paris Saint Germain'de oynadı. Tekniği ve sürati ile tanınıyor.
Fatih DOĞAN
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline