Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2008, 18:35   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Yardım Şart...

Yardım şart
Beşiktaş teknik patronu, "Riskli oynamadan istikrarlı futbolumuzu sürdürmemiz gerek. Daha çok koşan daha çok pres yapan ve gol üreten ekip olacağız. İzleyenler kadar oynayanlarda keyif alacaklar" dedi.

Click the image to open in full size.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'e ve UEFA Kupası'na süper giriş yaptıklarını belirtti. Sağlam yeni oluşan takımın önemli hedefleri olduğunu belirterek dün futbolcularla toplantı yaptı. Sağlam, "Konyaspor ligin sürpriz yapacak genç ekibine sahip. Riskli oynamadan istikrarlı futbolumuzu sürdürmemiz gerek. Kanatlarda ve orta alanda etkili olan rakibimiz karşısında rahat oynamalıyız. Orta alanda yardımlaşma ön plana çıktığında güçlü oluruz" dedi.

Takımın orta alanda daha etkili ve hırslı olmasını istediğini anlatan Sağlam, "Cisse, Uğur ikilisi orta alanda istediğim teknik ve fizikte. Kanatları daha işler hale getirmemiz gerek. Forvet topla buluştuğunda gol atma oranı yükseliyor. Uyum sorununu yavaş yavaş ortadan kaldırıyoruz. Daha çok koşan daha çok pres yapan ve gol üreten ekip olacağız. İzleyenler kadar oynayanlarda keyif alacaklar" diye konuştu.

Siyah beyazlı takımda yer alan tüm oyuncuların her an oynayacak durumda olduğunu vurgulayan Sağlam sözlerini şöyle tamamladı: "Beşiktaş kadrosunda bulunan herkes forma giyecek özelliklere sahip. Bu nedenle takımda genç, yaşlı ve tecrübeli ayrımı yapmadan herkese yer açılıyor. Önemli olan Beşiktaş'ın şampiyonluk yaşaması ve final oynaması. Bunu da hep birlikte başaracak güçteyiz."
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla