Alıntı:
TarihçiKartal´isimli üyeden Alıntı
ben sana katılmıyorum.çıkış tüneli programını baştan sona izledim.adem abi öle bişi demedi,o aksine uğuru beğendiğini sölüyo.4-5-1 sistemine gelince.adem abi haklı diil mi?çok mu ii oynadık bu sistemle?ben de daha bu sistemi kullanacağımızı öğrendiğimde tek forvet oynanmaz demiştim.bizim takımda tek forvet oynayacak kimse yok |
sen dinlememissin yada adem efendiyle bi akrabaligin var kulagimami inanayim sanami 4 0 kazandigin ve daha 2. resmi macta denedigin bir sistem icin rezalet demekde neyin nesi oluyor ve ugur icin dediklerini cok iyi hatirliyorum gittigi zaman donemiyor demedimi bu haliyle ugur besiktasin 18 ine bile giremez demedimi ben elestiriye karsi degilim elestirirsin ama bokunu cikarmadan bjk tv sirf elestiri bikerede destek vermeleri soz konusu degil gormedim isitmedim sadece elestiri uzerine program yapilirmi kardesim sonra maci izledim ugur super bir mac cikariyor heryerde mucadele ediyor basiyor bu adama 18 e giremez dedi adam resmen sende tutmus adem abi boyle demedi diyorsun