Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2006, 13:53   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Murat Aksudan bombardıman

Bombardıman Click the image to open in full size.Murat Aksu: 8 adam aldık. Şimdilik frene bastık. Delgado'yu Ülker’e geri gönderelim, çikolata alalım dediler. O çikolataları yiyecekler 13.07.2006Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, FANATİK’e konuştu

‘Acele etmeyeceğiz’

Bu sezon yapılan bütün transferlerde Sportif Direktör Erdil Arpacı ile birlikte başrol oynayan Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı. Öncelikle, Jean Tigana’nın, “Orta alana iki adam daha istiyorum” sözlerini yorumlayan Aksu, “Kimse oyuncu almazken, biz 8 futbolcu transfer ettik. Artık bir yerde frene basmak lazım. Bir ya da iki takviye daha yapma durumumuz var. Ancak bunun için aceleci olmaya gerek yok. Çünkü acele etmek, insanı hataya sürükler” ifadelerini kullandı.

‘Şimdi tatil zamanı’
Şu ana kadar sadece bir hazırlık maçı oynadıklarına dikkat çeken Aksu, “Bir kaç karşılaşma daha yapılmasını bekliyoruz. Böylece takımı daha iyi analiz edip, ondan sonra karar vereceğiz. Şimdiye kadar aldıklarımız, çok daha önce belirlenmiş isimlerdi. Şimdi bambaşka mevkilere yepyeni isimler düşünülebilir. Bu konuda Jean Tigana ile görüş birliği içindeyiz. Ben de bu nedenle 10 günlük tatile çıkıyorum. Camiamız rahat olsun... Gerektiği zaman, gereken her bölgeye, arzu edilen isimler mutlaka alınacaktır” dedi.

‘O artık vazgeçilmez’
Daha sonra sözü çok eleştiri alan yeni transfer Matias Emilio Delgado’ya getiren Beşiktaş İkinci Başkanı, espriyle karışık bombaladı: “Bazıları, üç günlük idman sonrasında maça çıkan Delgado için, ‘Ülker çikolata versin, Delgado’yu geri gönderelim’ gibi sözler ortaya atıyor. Hem o sözleri hem de bahsedilen çikolataları, o sözlerin sahipleri yiyecek! Delgado yüksek tekniği, İsviçre’deki başarıları ve kişiliği ile Beşiktaş’ın vazgeçilmez değerleri arasına girmiştir. Erken hüküm, doğru değildir...”

‘Bu ekip, başarıya aç’
100. Yıldan sonra Süper Lig’de bir türlü istenen saha içi sonuçlarına ulaşamadıklarını itiraf eden Aksu, geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’nı alarak biraz olsun teselli bulduklarını, ancak yeni yılda tek hedef peşinde koşacaklarını vurguladı: “Beşiktaş, mücadele ettiği her platformda mutlaka zirveyi arzular...” Geçmişte yapılan hatalardan ders aldıklarını söyleyen Aksu, sözlerini şöyle tamamladı: “Genç, dinamik, başarıya aç ve en önemlisi de sorunsuz adamlardan kurulu bir takım oluşturduk.”

‘Lige iyi girersek...’
“Uyum sorununu çabuk atlatır ve lige iyi bir giriş yaparsak, gerisi kendiliğinden gelecektir. İnanıyorum ki, bundan sonra önümüz açık. Beşiktaş artık başarılı olmaya mecbur. Kesinlikle başarılı olacağız. Beşiktaş, bundan önceki dönemlerde olduğu gibi, yine rakiplerine saygılı, Futbol Federasyonu ve ilgili diğer kurumlarla sorunsuz ilişkileri olan ve yapısı gereği ‘Halkın Takımı’ namıyla anılan bir kulüptür. İşte bu değerlerimizle birlikte şampiyonluklar peşinde koşacağız.”
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline