Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar,ben bu arkadaşın problemini anlıyorum,zaten seçtiği nick ten belli.Eğer sizler rüştü'yü sevmiyoruz deseydiniz o sıkı bir rüştü fanatiği olacaktı..Dikkat çekmek ve dikkate alınmak dürtüsü ile yapıyor.. Verdiğiniz her mantıklı cevaba ters ve kaba cevap vereceğinden kuşkunuz olmasın..çok da ileri giderseniz valla memati gibi kafanıza sıkıverir.. Bence çok önemsemeyin ve bu konuda da artık ona cevap yazmayın,memati kardeşimi de sinirledirmeyin..zaten onu polat abisi yakında bi göreve yollar,bizde kurtuluruz... |
bak arkadaşım benım seçtiğim bir nick değil benım soyadım bu bir,orjinali mamati' dir ama sistem kabul etmediği için mamaty yazmak zorunda kaldım bu iki...senin bahsettiğin , popüler kültrün esiri olmuş ınsanların izlediği televizyon dizilerini de hiç izlemem ama bakıyorumda sen bu dizinin formatını ezberlemşisin bu üç,geçenlerde de bana kahve kültüründen bahsetmiştin sanırım , dediğim gibi kahveye gitmediğim için bilemem ama yaşını başını almış biri olarak sizin kuşağın başka gıdebileceği bir yer yoktu ve bu konuda çaresizliğini anlıyorum bu da dört ..ayrıca dikkat cekmek ısteyen ben değilim ,çünkü ray-ban reklamlarından fırlamış pozu veren sensin buda beş...gelelim rüştü konusuna sezon içerisinde haklı olduğumu göreceksiniz , ben gerçekçi bir insanım hayal dünayasında gezinmem...