Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2008, 21:54   #2
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 kartal zirveye kuruldu...

Click the image to open in full size.










Süper Lig'e Antalya deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan Beşiktaş, İnönü'de Konyaspor'u da mağlup ederek, ikide iki yaptı ve ligin zirvesine kuruldu. Bu sezon oynadığı 4. resmi maçını da kazanmayı başaran Kara Kartal'ın gollerini, bir de penaltı kaçıran kaptan Delgado ile Holosko kaydetti.



Sivok yedek, Toraman 11'de
Beşiktaş’ın, Konyaspor ile oynadığı Turkcell Süper Lig maçında, siyah-beyazlılarda yabancı kontenjanına takılan isim Çek futbolcu Tomas Sivok oldu. Hafta içinde Bosna Hersek’in Siroki Brijeg takımıyla oynanan UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında Tomas Zapotocny ile birlikte savunmada oynayan Tomas Sivok, Konyaspor maçında ise yedek soyundu. Sivok’un yerine İbrahim Toraman forma giyerken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bu değişiklik dışında NK Siroki Brijeg maçının kadrosunu sahaya sürdü. Sezon başı çalışmaları sırasında kadro dışı bırakılan, daha sonra da yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Toraman böylece bu sezon ilk kez resmi bir maçta forma giydi. Bu arada, siyah-beyazlılarda sakatlığı geçen Mert Nobre de 18 kişilik maç kadrosuna dahil edildi. Sivok ve Mert Nobre’nin yanı sıra yedek kulübesinde İbrahim Üzülmez, Ekrem, Ali, Hakan ve Gökhan Zan yer aldı.

İftara rağmen...
Ramazan ayının ilk günü ve hafta içi olmasına rağmen siyah-beyazlı taraftarlar Konyaspor maçına büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı yaklaşık 20 bin sporsever izlerken, az sayıda Konyaspor taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribünde yer aldı. Bu arada karşılaşma öncesi küfürlü tezahüratta bulunulmaması için stat hoparlörlerinden anons yapıldı. Diğer yandan kapalı tribünde "Hayvan barınaklarına ilgi" yazılı pankart açılırken, siyah-beyazlı taraftarlar sosyal mesaj içeren pankart asma geleneğini sürdürdü.

Fahri tribünleri selamladı
Sezon başında Beşiktaş’tan Konyaspor’a transfer olan Fahri Tatan’ı siyah-beyazlı taraftarlar unutmadı. Beşiktaşlı taraftarlar, Fahri’yi tribünlere çağırıp sevgi gösterilerinde bulunurken, deneyimli futbolcu da tribünlere kadar giderek taraftarları selamladı.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla