Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2006, 17:55   #1
m1903k
 
m1903k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cool Trabzon'lu Abdullah Ercan da Beşiktaş'lıymış

Abdullah'a Kaderin Cilvesi..
Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen "sihirli sol ayak" Abdullah Ercan, sessiz sedasız yeşil sahalara veda etti.. Ve Abdullah futbolu bırakırken ilginç bir itirafta bulundu !..

Beyoğlu Yeni Çarşı'da başlayan futbol yaşantısını daha sonra Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve İstanbulspor takımlarında sürdüren "sihirli sol ayak" Abdullah Ercan, sessiz sedasız yeşil sahalara veda etti.

Başarısı ve istikrarıyla uzun yıllar adını Türk futbolunun zirvesinde tutmayı başaran Abdullah Ercan, 22 yıllık futbol yaşantısına jübile yapmadan veda etme kararı aldığını açıkladı. Emektar futbolcu, bundan böyle futbola teknik adam olarak hizmet etme kararı aldığını açıklayarak teklif beklediğini söyledi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen Abdullah Ercan, bundan sonraki futbol yaşantısında "Trabzonsporlu Abdullah" olarak anılmak istediğini belirterek, "Jübile yapmak istemiyorum. Şayet jübile yapmak isteseydim Trabzonspor'la Fenerbahçe'nin oynamasını ve Trabzonspor formasını giymeyi isterdim. Aslında iki yıl daha oynamak istiyordum ancak dizimdeki rahatsızlıktan dolayı keyif alamaz oldum. Futbolda çok güzel günler geçirdiğim gibi çok büyük acılar da yaşadım. En büyük ve unutamayacağım acı Dünya Kupası'na götürülüp de forma giyemeyen tek futbolcu olmam. Bir dakika dahi oynamamak çok acıydı. Diğer çektiğim büyük acı Fenerbahçe'de haksız bir şekilde kadro dışı bırakılmamdı" dedi.

Dört büyükler içinde bir tek Beşiktaş forması giyemediğini belirten Abdullah Ercan, "İlginç olan, benim çocukluğum İnönü Stadı'nda geçti. Ben iyi bir Beşiktaşlıydım. Beşiktaş'ın maçlarına girmek için geceleri stat etrafında kalırdık. Beşiktaşlı olmamın nedeni çocukluğum Taksim'de geçti ve stat evimizden iki adımlık yerdi. Kapalı tribünde amigo Mostra Kemal vardı. O'nun grubuna takılırdık. O bana bir forma alıp beni Beşiktaşlı yapmıştı. İşin ilginç yanı Beşiktaşlıyım ama büyük kulüplerden sadece Beşiktaş'ın formasını giyemedim" diye konuştu.


Zamanın da söyleseydin keşke iş işten geçtikten sonra söylesen ne olur neyse seninde Beşiktaşlı olduğunu söylemen güzel bir şey jübile konusunda Trabzon’a yamuk yapmasaydın Trabzon jübileni yapardı.
m1903k Ofline