en çok beşiktaşı beğendim | | "İLK 2 HAFTADA EN ÇOK BEŞİKTAŞ'I BEĞENDİM" ÖMER GÜVENÇ: İlk 2 haftada Turkcell Süper Lig'de hangi takımlar gözünüze çarptı?
ŞANSAL BÜYÜKA: İlk 2 haftada en fazla Beşiktaş'ı beğendim. Antalya'da 70.dakikaların sonuna 2-0 girmesine karşın maça asılması beni çok etkiled. Konya maçında da tempoyu yüksek tutması çok iyiydi. Hem hızlı oynuyor hem de değişken oynuyor. Tello son maçta defansta değil de sanki orta sahada gibi oynadı. Tello anlaşılan iç maçlarda orta solda görev yapacak. Göbekte Toraman girdi. Beşiktaş'ın alternatifleri fazla defansta. Beşiktaş'ın çok zengin bir kulübesi var. Milli takımın stoperi Gökhan orada. Ali Tandoğan orada. Nobre orada. Sivok, Seriç, İbrahim Üzülmez, Aydın hepsi kulübede. İlk 2 haftada Bşiktaş'ın en iyi olduğunu düşünüyorum. İkinci sırada ise Trabzonspor var. Ankaragücü maçındaki Trabzon'u ben beğenmedim. Umut Gökhan Ünal daha da hareketlenmişler. Song Trabzon için bir kazanç. Cale çok iyi bir futbolcu. Colman adı kadar büyük oynamıyor. |